Cornelia Catanga, anunț trist după ce a fost externată. Cum arată artista la opt zile de la infarct

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/07/2019, 12:32
Cornelia Catanga, anunț trist după ce a fost externată. Cum arată artista la opt zile de la infarct
Cornelia Catanga a ieșit din spital. Ce spune despre starea sa de sănătate. Sursa foto: wowbiz.ro

Cornelia Catanga, artista în vârstă de 61 de ani a suferit un infarct în urmă cu 8 zile, iar sâmbăta aceasta a fost externată. Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca i-au salvat viața în ultima clipă montându-i un stent la inimă.

Cornelia Catanga nu are voie să depună efort timp de 2 luni

Cornelia Catanga a suferit un infarct în data de 14 iulie, dar medicii au reușit să o salveze în ultima clipă și i-au montat artistei un stent la inimă. Interpreta de muzică de petrecere a fost externată sâmbăta aceasta, chiar în ziua de Sfântul Ilie și a vorbit despre starea de sănătate, dar și despre problemele financiare prin care trece.

Potricit Click! Cornelia Catanga nu are voie să depună efort timp de două luni și trebuie să țină un regim alimentar din care trebuie să elimine complet sarea. Prin urmare, cântăreața trebuie să stea departe de scenă și acest lucru va duce automat la pierderea unor contracte. „Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun. În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă”, a spus ea.

Artista a suferit un infact în data de 14 iulie
Alexandru, fiul Corneliei Catanga nu se desparte de mama sa. Sursa foto: click.ro

Cornelia Catanga are nevoie de un tratament costisitor

Cornelia Catanga a ieșit la pensie, dar a continuat să cânte tocmai pentru a aduce un venit suplimentar în casă. Artista și soțul ei Aurel Pădureanu și-au pierdut casa în care locuiau, iar acum stau în chirie. Aurel Pădureanu spune că el și fiul său Alexandru nu vor fi chemați la petreceri fără Cormelia Catanga și astfel nu vor avea bani de tratament sau de chirie. „Cornelia nu poate cânta acum, are şi probleme grave oculare, suferă de rinopatie oculară. Are o pensie mică, din ce să trăim? Pe  mine şi pe fiul nostru, Alexandru, un mare pianist, nu ne cheamă nimeni decât cu ea. Cine mai vrea să asculte la nunţi doar romanţe sau jazz?”, a declarat cântăreţul.

Mai mulți prieteni de-ai cuplului se gândesc să ceară de la Primărie o locuință socială. „Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic  trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut.”, a declarat artista.

Fiul cântăreței este alături de mama sa încă din ziua în care s-a îmbolnăvit. „Ea este sufletul meu, am plâns cât a stat internată. E Universul nostru, nu concep viaţa fără ea”, a spus Alexandru fiul Corneliei Catanga și a lui Aurel Pădureanu.

Monica Pop a vorbit despre starea Corneliei Catanga

Medicul oftalmolog Monica Pop a vizitat-o pe Cornelia Catanga la spital și a scris pe contul personal de Facebook despre starea de sănătate a artistei. „CORNELIA CATANGA, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe care o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în nici un caz absentă. Pleacă acasă azi! Încă o dată, medicii care îi îngrijesc, niște ZEI! Nota 10+!”, a scris  Monica Pop, potrivit libertatea.ro.

Cornelia Catanga nu avea voie să facă copii deoarece risca să orbească, dar artista a riscat și a adus pe lume un băiat, Alexandru. „Medicii m-au avertizat că risc să orbesc, la naştere, dar nu m-am speriat, mi-am dorit enorm un copil. Şi mi-a dat Dumnezeu un băiat frumos cu suflet bun şi inimă mare. Acum, la greu, Alexandru stă lângă mine şi îmi sărută mâinile”, a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×