Rareş Bogdan, reacţie extrem de dură la Eugen Teodorovici după proiectul ce afectează românii din Diaspora: „Ticălos”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 20:36
Rareş Bogdan, reacţie extrem de dură la Eugen Teodorovici după proiectul ce afectează românii din Diaspora: „Ticălos” GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, l-a deranjat pe Rareş Bogdan, care a oferit o reacţie dură

Eugen Teodorovici a anunţat că îşi doreşte ca românii ce lucrează în străinătate să primească permise de muncă pe termen limitat de 5 ani de zile, după care să fie nevoiţi să schimbe ţara. Imediat au apărut şi reacţiile negative, iar pe listă s-a înscris şi Rareş Bogdan, care a avut un mesaj extrem de dur la adresa ministrului Finanţelor.

Eu am ridicat problema asta și la nivelul colegilor mei, miniștrii de finanțe din cadrul Uniunii Europene. Poate e mai restrictivă sau de altă natură această măsură, dar asta este. Trebuie să învățăm la nivel european că, cu cât o zonă devine mai săracă, alta devine mai bogată, dar undeva lucrurile se rup. Trebuie să fie cu adevărat acea coeziune socială, nu încarci și întărești partea de Vest și lași restul de Europă din fel de fel de condiții, în afară”, este o parte a propunerii Ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Rareş Bogdan, reacţie dură la adresa lui Eugen Teodorovici

Rareş Bogdan, proaspăt revenit în studioul de la Realitatea TV, după scandalul în care a fost implicat, l-a atacat pe ministru printr-un mesaj postatpe pagina sa de socializare: „Acest individ nu mai are dreptul să meargă într-o ţară europeană fără ca voi să reacţionaţi.

Omul este sau cretin cu patalama sau nebun de legat, sau poate e doar TICALOS incurabil. Cum adică, măi nenorocitule, să NU poţi să stai mai mult de 5 ani să lucrezi într-o ţară europeană. Măi ticălosul naţiunii??? Cum??? Nu poţi să schimbi viaţa oamenilor în funcţie de fiecare bou ce ajunge ministru al Finanţelor în ţara aceasta”, a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Rareş Bogan, în studioul de la Realitatea TV gesticulând
Rareş Bogan, în studioul de la Realitatea TV

Rareş Bogdan a fost implicat într-un scandal uriaş. Deranjat de faptul că i-au fost interzişi doi invitaţi de pe post, acesta şi-a anunţat demisia. A sfârşit prin a fi suspendat, după care, în urma unor discuţii avute cu Cozmin Guşă, a decis să revină la pupitrul emisiunii sale „Jocuri de putere”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×