Rareș Bogdan n-a mai rezistat după ultimele atacuri ale lui Tăriceanu și Dragnea: „Ăștia sunt complet nebuni!”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/03/2019, 18:44
Rareș Bogdan n-a mai rezistat după ultimele atacuri ale lui Tăriceanu și Dragnea: „Ăștia sunt complet nebuni!” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan n-a mai rezistat după ultimele atacuri ale lui Tăriceanu și Dragnea

Rareș Bogdan n-a mai rezistat după ultimele atacuri ale lui Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea la adresa Laurei Codruța Kovesi. Jurnalistul de la Realitatea TV a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care îi face nebuni pe cei doi politicieni, după ce fosta șefă a DNA a fost audiată, joi, de Secția specială pentru investigarea magistraților, iar la ieșire a vorbit despre abuzuri și despre acuzații nefondate.

Rareș Bogdan n-a mai rezistat după ultimele atacuri ale lui Tăriceanu și Dragnea

Politicienii fac tot posibilul să blocheze drumul Laurei Codruța Kovesi către șefia Parchetului European. Fosta șefă a DNA a fost chemată joi la audieri la Secția specială de investigare a magistraților, unde a fost ținută timp de 5 ore. La ieșire, Kovesi a declarat că, deși a fost chemată să dea declarații în dosarul extrădării lui Nicolae Popa, i s-ar fi adus la cunoștință acuzații dintr-un alt dosar.

„Ăștia sunt complet nebuni! România lui Dragnea și Tăriceanu în pericol să alunece spre modelul Turcia lui Erdogan!”, este mesajul postat de Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare. Jurnalistul de la Realitatea TV n-a mai rezistat după ultimele atacuri ale lui Tăriceanu și Dragnea. La scurt timp, Rareș Bogdan a mai postat un mesaj: „Grav! Începutul DICTATURII !”

Mesajul postat de Rare; Bogdan pe Facebook
Mesajul postat de Rare; Bogdan pe Facebook

Kovesi a fost audiată de Secția specială de investigare a magistraților

„Nu am fost citată legal, nu am avut ocazia să-mi pregătesc un avocat, sunt niste fabulaţii pe care le voi demonta în cel mai scurt timp, dar nu pot să mă apăr având în faţă un proces verbal care-mi transmite că am calitatea de suspect.

Am aflat că sunt acuzată în al doilea dosar într-un mod care nu a respectat nicio procedură, nici nu ştiu dacă am fost pusă oficial sub acuzare, am primit un proces verbal care nu era semnat. (…) Am rămas în birou, mi s-a adus la cunoştinţă o învinuire, că aş fi coordonat un grup organizat în DNA, împreună cu procurori trimişi în judecată. Mi-a fost predat un proces verbal care nu este semnat de procuror”, a declarat Laura Codruța Kovesi la ieșirea de la audieri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×