Laura Codruța Kovesi, pusă sub urmărire în al doilea dosar penal: „Sunt 47 de plângeri împotriva mea! Mi s-au încălcat toate drepturile”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 18:25
Laura Codruța Kovesi, pusă sub urmărire în al doilea dosar penal: „Sunt 47 de plângeri împotriva mea! Mi s-au încălcat toate drepturile” GALERIE FOTO
Laura Codruța Kovesi, declarații după audieri! Aceasta este pusă la zid în al doilea dosar penal

Laura Codruța Kovesi a făcut primele declarații după nu mai puțin de 5 ore de audieri. Fosta șefă DNA a răspuns jurnaliștilor tututor întrebărilor despre dosarul în care este implicată. „Se spune că plățile au fost făcute de instituțiile publice. Revocarea mandatului de arestare nu înseamnă o soluție de achitare, așteptăm soluțiile definitive. Eu comentez situația mea, vă spun categoric faptul că nu am discutat cu Sebastian Ghiță despre extrădare.” Din păcate, fosta șefă DNA este pusă la zid cu un al doilea dosar penal.

Laura Codruța Kovesi, al doilea dosar penal

„Acest dosar este susținut de fabulații ale unor persoane care au probleme cu legea. Nu mă interesează ce face ministrul Justiției. Acele date nu sunt reale! Încălcarea legii se constată de către Instanța de Judecată. Au fost făcute numeroase controale, judecătorii au controlat modul în care s-au administrat probele. Aștept să se finalizeze. O să vedem cât de mult vor afecta sau nu. Este evident că mi s-au încălcat toate drepturile în această procedură. Chiar și astăzi am primit un proces verbal nesemnat și o ordonanță comunicată.

Eu sunt foarte mândră de activitatea mea, eu sunt foarte apreciată și am primit premii pentru activitatea desfășurată. Mie nu-mi este rușine pentru nimic din ceea ce am făcut, am fost corectă și mereu a avut aceeași cerere și de la colegii mei. Activitatea noastră este apreciată. Cred că sunt foarte multe persoane care sunt ținte și care sunt cercetați penal pentru că și-au făcut treaba. 47 de sesizări în Inspecția Jurdiciară e ceva! Adevărul va ieși la iveală, sunt convinsă! Îmi doresc să continui activitatea în acest domeniu. Nu am mințit niciodată în ceea ce am spus în spațiul public. Nu toți magistrații din România au avut aceeași situație”, a declarat Laura Codruța Kovesi despre al doilea dosar penal care îi poartă numele.

Laura Codruța Kovesi, al doilea dosar penal care îi poartă numele
Laura Codruța Kovesi, al doilea dosar penal care îi poartă numele
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×