Rareș Bogdan, mesaj pentru locuitorii din Harghita și Covasna: „Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot”

Bogdan Solomon   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 15:50
Rareș Bogdan, mesaj pentru locuitorii din Harghita și Covasna: „Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot”
Rareș Bogdan îndeamnă comunitatea maghiară să iasă la vot. Sursa foto: romaniatv.ro

Prezența scăzută înregistrată până în momentul de față la urnele de vot din județele Harghita și Covasna constituie un real motiv de îngrijorare pentru liderii Partidului Național Liberal. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Rareș Bogdan, europarlamentar al formațiunii politice de guvernământ, a lansat un apel pentru „frații maghiari”, pe care îi îndeamnă să-și exercite în număr cât mai mare acest drept garantat de Constituție.

Rareș Bogdan cheamă la vot comunitatea maghiară din Transilvania

Baronii PSD sunt  disperați.  Au intrat în vrie. Forțează să scoată oamenii la vot. E foarte important și scorul. Cu cât scorul e mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât sunt mai mici șansele ca PSD să revină.

Este extrem, extrem de important! Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot. În rândul comunităților maghiare prezența este foarte mică. N-au fost 20 de ani cum a zis Brucan, ci 30 de ani. Nu votați doar ca președintele Klaus Iohannis să-și continue mandatul. Nu vorbim de cine câștigă alegerile. Ci de unde plasăm PSD-ul”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

Viorica Dăncilă își pune speranța în voturile din Olt și Teleorman

Chiar dacă liberalii par convinși că ne îndreptăm spre o victorie categorică a președintelui în exercițiu, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă nu renunță la visul său de a obține cea mai înaltă funcție în stat. Cel mai probabil, toate speranțele fostului prim-ministru se îndreaptă către județele Olt și Teleorman, de unde a obținut și în primul tur de scrutin un număr impresionant de voturi. De altfel, la ieșirea de la urne, candidatul PSD a reluat îndemnul adresat cetățenilor români, acela de a nu-și ignora datoria civică.

Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu spre o vreme când nu aveam drepturi, am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, muncă şi devotament faţă de poprul român. Am votat din inimă şi cu inima pentru România. Cine se scoală de dimineaţă ajunge departe, nu eu hotărăsc, românii hotărăsc„, a mai spus Viorica Dăncilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×