Rareș Bogdan, măsuri dure pentru cei care vor să se îmbogățească de pe urma pandemiei de coronavirus! „Speculanți și ticăloși”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 17:01
Rareș Bogdan, măsuri dure pentru cei care vor să se îmbogățească de pe urma pandemiei de coronavirus! „Speculanți și ticăloși” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan, mesaj ferm pentru speculanți. Sursa foto - hepta.ro

Europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat măsuri dure pentru cei care vor să se îmbogățească de pe urma pandemiei de coronavirus!

Rareș Bogdan, măsuri dure pentru cei care vor să se îmbogățească de pe urma pandemiei de coronavirus!

Acesta susține că Executivul le pregătește o ”surpriză majoră” celor care au decis să speculeze criza provocată de COVID-19 și să crească prețurile foarte mult.

”Nu va speriati, NU este in Romania. Inca! Le pregatim insa o „surpriza” majora speculantilor si ticalosilor ce speculeaza fricile, teama, disperarea oamenilor……..

„Speculanți și ticăloși”

NU exista nu se poate, exista doar daca vrei, poti! Si vrem si vom rezolva aceasta problema intr-un fel sau altul.

Solicit ca pana atunci, cei de la ANPC, Consiliul Concurentei si Anaf sa isi faca treaba cu gandul la parintii lor care sunt victimele unor astfel de speculanti si ticalosi”, a scris Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.

Vă reamintim că prim-vicepreşedintele PNL a avut o ieșire dură și după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat. Rareș Bogdan a spus că este ”absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice”. ”Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”

„Nu vreau să cred că au existat astfel de jocuri. Exclud această posibilitate, am auzit-o, dar nu cred în ea. (…) Nu te joci cu o ţară când la graniţa ta se află sute de mii de români care vor să se repatrieze.

Nu te joci cu o ţară care are nevoie de un guvern stabil. Nu te joci cu o ţară decât dacă eşti inconştient şi nu înţelegi istoria acestei ţări, nu-ţi pasă deloc de România, nu-ţi pasă deloc de români şi pur şi simplu îţi baţi joc, faci ceva pe destinul unor oameni.

Dacă cădea în Parlament, era una, faptul că nu a căzut în Parlament este o ruşine absolută, iar istoria ne va judeca, iar cetăţenii României ne vor taxa”, a afirmat el.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×