Rareș Bogdan, un nou mesaj tranșant în contextul epidemiei de coronavirus: „Lăsați medicii în pace, este singura șansă să nu ne plângem morții cu zecile sau sutele”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 22:34
Rareș Bogdan, un nou mesaj tranșant în contextul epidemiei de coronavirus: „Lăsați medicii în pace, este singura șansă să nu ne plângem morții cu zecile sau sutele”
Rareș Bogdan, reacție tranșantă în contextul epidemiei de coronavirus. Sursa foto: hepta.ro

După ce s-a arătat nenumțumit de faptul că ministrul de Interne Marcel Vela ezită să recurgă la măsuri extreme pentru stoparea răspândirii noului coronavirus pe teritoriul țării noastre, Rareș Bogdan revine cu un nou mesaj tranșant. De această dată, europarlamentarul Partidului Național Liberal se declară scârbit de cei care au tendința de a se „cățăra pe nenorocire”.

Rareș Bogdan, mesaj de susținere pentru medici: „Lăsați-i în pace!”

Totodată, fostul jurnalist subliniază că medicii sunt singura noastră speranță în aceste momente, când țara noastră se confruntă cu una dintre cele mai mari amenințări din istoria sa. Numai cu ajutorul lor putem evita o situație similară celei pe care o traversează Italia, unde oamenii privesc neputincioși cum toți cei dragi se sting pe zi ce trece.

De asemenea, Rareș Bogdan îi îndeamnă pe cetățenii români să dea dovadă de responsabilitate și să respecte măsurile impuse de autoritățile statului. Comitetul de Urgență ne va „conduce prin Deșert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frica inbolnăvirii și a morţii!”, este de părere liberalul.

Mesajul lui Rareș Bogdan

Nu mă interesează politică în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încat mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere și puțînă simțire față de neamul asta atât de încercat au unii din țară această, politicieni, jurnaliști, ierarhi, primari! Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu știu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înțeleg că salvarea vieților e mai importantă decât audiență lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la Tv sau cei care așteaptă soluții și alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufăetele goale, ori pur și simplu din propriile nerealizări sau frustrări personale.

Lăsați MEDICII în pace, e singură șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele! Respectați cerințele, recomandările și obligațiile celor care astăzi se află în Comitetul de Urgență sau care la acest moment istoric au fost aleși, așezați de soarta, să ne conducă prin Deșert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frică înbolnăvirii și a morții!

Citesc zilnic sute de mesaje doar în zona privată, ieri și alaltăieri au sărit de 1.000 pe zi, îmi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strâng într-o zi la postările sau link-urile găzduite de contul meu de Facebook sau Instagram, lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI și RESPONSABILI. Bunul Dumnezeu să ocrotească România și Neamul acesta!”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×