Rareș Bogdan dezvăluie strategia PNL: ”Alegeri anticipate în maxim 3-4 luni”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 09:21
Rareș Bogdan dezvăluie strategia PNL: ”Alegeri anticipate în maxim 3-4 luni”
Rareș Bogdan a dezvăluit care este strategia pe care se bazează liberalii. Sursa foto: capital.ro

Rareș Bogdan a declarat că liberalii au o strategie simplă, dar foarte clară. Totodată, europarlamentarul spune că are încredere că președintele Klaus Iohannis va urma strategia stabilită de comun acord în partid. 

La ce strategie apelează liberalii. Rareș Bogdan a dezvăluit-o

Europarlamentarul Rareș Bogdan a mărturisit că negocierile pentru noul Guvern au mers greu, iar liberalii au o strategie bine pusă la punct. Prim-vicepreședintele PNL a dezvăluit că are încredere în Klaus Iohannis că acesta va urma strategia comună pe care au luat-o în partid. De asemenea, europarlamentarul spune că liberalii vor alegeri parlamentare anticipate și acestea vor avea loc în maxim 3-4 luni.

„Avem o strategie extrem de clară și avem încredere în Iohannis și Orban că vor merge pe strategia stabilită de comun acord. Strategia e simplă și clară: anticipate în maxim 3 – 4 luni. Cum se vor produce ele? Conform Constituției. Alegeri anticipate va provoca un Guvern Orban”, a declarat Rareș Bogdan într-un interviu pentru Digi24, scrie stiripesurse.ro.

Rareș Bogdan are încredere în președintele Klaus Iohannis
Rareș Bogdan spune că nu este important să treacă Guvernul condus de Ludovic Orban, ci să se ajungă la alegeri anticipate. Sursa foto: digi24.ro

Rareș Bogdan spune că cel mai important este să ajungem la anticipate

Rareș Bogdan a declarat că negocierile pentru Guvernul condus de Ludovic Orban s-au dovedit foarte grele. Europarlamentarul este de părere că nu este important dacă noul Guvern va trece, ci mai degrabă să ajungem la alegeri anticipate.

„Negocierile au fost grele și se dovedesc în fiecare zi extrem de grele. Din punctul meu de vedere, dacă ei fac cvorumul, nu contează dacă trec guvernul sau nu, ci să ajungem la anticipate. Pentru  România, că nu e vorba aici de PNL, cel mai important lucru e să ajungem la anticipate. Nu putem rămâne la șantajul nesfârșit al unor oameni care au pierdut alegerile europarlamentare, au făcut scoruri de 6-7% sau cu greu au trimis doi europarlamentari. Vom sta de acum la condiționările unora?”, a completat Rareș Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×