Rareș Bogdan neagă că ar urma să fie ministru în noul guvern: “Cetățenii m-au trimis să reprezint România în Parlamentul European”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 21:54
Rareș Bogdan neagă că ar urma să fie ministru în noul guvern: “Cetățenii m-au trimis să reprezint România în Parlamentul European” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan neagă că ar urma să fie ministru în noul guvern.

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că nu este adevărat că ar urma să ocupe funcția de ministru într-un viitor Guvern PNL. În același timp, acesta confirmă faptul că Ludovic Orban este propunerea PNL pentru funcția de premier al României.

Rareș Bogdan neagă că ar urma să fie ministru în noul guvern

„În această după-amiază, a apărut un fake news. Am înțeles că a fost între timp lămurit. Să se liniștească toți: nu vin de la Bruxelles! Nu voi fi nici ministru de Interne, nici ministrul Apărării, nici vicepremier pe securitate națională.

Să mă lase în pace! Eu am primit un mandat de la cetățenii României. M-au trimis să reprezint România, să fac niște lucruri pentru România în Parlamentul European”, a spus Rareș Bogdan, joi seară, la România TV.

PNL are câte 3-4 propuneri pentru ministerele Guvernului Orban

Rareș Bogdan a spus că PNL a pregătit câte 3-4 propuneri pentru fiecare minister! Prima schiță a Guvernului PNL va fi rasată la ședința de vineri a PNL.

„Nu îmi iau cuvântul înapoi niciodată! Nu vin nici ministru de Interne, nici ministrul al Apărării, nici vicepremier, ca să fie clar! Avem oameni excepționali în PNL. Mâine, la ora 9.00, vom discuta o primă schiță. Avem câte trei, patru propuneri pentru fiecare minister. Vom avea 15 ministere în cadrul Guvernului Orban. Va fi un guvern mult mai suplu”, a mai spus Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

Ludovic Orban s-a autoptopus pentru funcția de premier al României. „PNL este partidul care a câștigat alegerile europarlamentare, e a doua forță politică și cel mai puternic partid de opoziție. Dacă vom fi chemați să constituim guvernul în jurul PNL, candidatul PNL sunt eu”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

„De ce ar fi nevoie să căutăm un premier în afara partidului? În toate democrațiile, partidele care formează guvernul au ca propunere de premier președintele partidului”, a mai adăugat președintele PNL, Ludov Orban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×