Ce funcție i s-a propus lui Rareș Bogdan! Răspuns ferm al europarlamentarului: „Eu am venit pentru a rămâne”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 13:29
Ce funcție i s-a propus lui Rareș Bogdan! Răspuns ferm al europarlamentarului: „Eu am venit pentru a rămâne” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan a fost ales europarlamentar PNL. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune totul despre funcția care i s-a propus lui Rareș Bogdan în cadrul Partidului Național Liberal. Eurodeputatul spune că va fi noul prim-vicepreşedinte al PNL şi a recunoscut că a fost încântat de idee, drept pentru care a acceptat imediat. ”Arată că partidul m-a primit cu braţele deschise, iar eu am venit în PNL pentru a rămâne şi pentru a fi un bun coleg”, precizează el.

Ce funcție i s-a propus lui Rareș Bogdan!

”Am discutat cu preşedintele partidului, domnul Ludovic Orban. Ieri, domnia sa a prezentat în Biroul Permanent Naţional, în timp ce eu eram în drum cu alţi colegi spre Bruxelles această posibilitate, această propunere. I-am întrebat de ce, cu ce ocazie, de ce această onoare și tocmai pentru mine.

Mi-au spus cu toţii, în frunte cu domnia sa, că aportul meu atât în campania europarlamentară, cât şi după, când practic eu nu am oprit motoarele, ci am continuat campania, considerând că un politician trebuie să fie în campanie nu doar în momentul campaniei electorale, ci şi între cicluri electorale, iar acum avem cicluri electorale la şase luni de zile (…).

Ce funcție i s-a propus lui Rareș Bogdan! Rareș Bogdan
Rareș Bogdan nu renunță la postul de la Bruxelles. Sursa foto -facebook

Răspuns ferm al europarlamentarului

De asemenea, am primit o recunoaştere a partidului extraordinară în ţară, a electoratului care s-a regăsit foarte mult în discursul meu şi domniile lor au considerat că acest lucru îmi dă o mai mare forţă şi internă, dar mai ales în exteriorul partidului, având şi o componentă de poziţie politică, eu fiind până acum un lider de opinie, iar apoi un lider al PNL, dar deloc formal.

Acum voi deveni practic şi formal în conducerea partidului. Nu aveam drept de vot, participam ca invitat, în calitate de şef al delegaţiei României în PPE, participam ca invitat al preşedintelui, al vicepreşedinţilor, la toate discuţiile din cadrul BEX şi din cadrul BPN, dar nu aveam drept de vot”, a explicat Rareş Bogdan la RFI. Europarlamentarul spune că este gata de provocare și vrea să se implice „în cele trei campanii: prezidenţială, locală şi parlamentară, chiar dacă locul meu la Bruxelles pentru următorii cinci ani de zile este unul cât se poate de sigur şi de clar”.​​

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×