Rareș Bogdan, atac fără precedent la Guvernul Dăncilă: ”Câți tâmpiți sunt în conducere!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 16:42
Rareș Bogdan, atac fără precedent la Guvernul Dăncilă: ”Câți tâmpiți sunt în conducere!”
Rares Bogdan l0a facut imbecil pe ministrul Apararii, Gabriel Les

Jurnalistul Rareș Bogdan dă de pământ iar cu Partidul Social Democrat, cu Guvernul Dăncilă, dar și cu ministrul Apărării, Gabriel Leș! Realizatorul de televiziune face referire la un articol publicat de comisarul.ro, în care apare și o filmare cu actualul ministru al Apărării, Gabriel Leș, care ține un discurs halucinant despre România și legătura ei cu Diavolul!

Rareș Bogdan l-a făcut imbecil pe ministrul Apărării, Gabriel Leș

„Daca Romania are ceva, atunci cu siguranta credinta in Bunul Dumnezeu si legatura cu cel de Sus a tinut neamul asta aici de peste 2.000 de ani. Atat si nimic altceva! Bolsevicii si neobolsevicii sau neoprogresistii ca imbecilul asta au incercat sa indepartateze si vor sa indeparteze Romania de Dumnezeu!

Nu a reusit nimeni si nimeni nu va reusi. Macar constanta aceasta o avem ca popor. Cati tampiti sunt in Guvernul Dancila si in actuala conducere a PSDragnea ma tot intreb…..”. Așa sună postarea lui Rareș Bogdan de pe Facebook.

Gabriel Leș, discurs despre diavol și dumnezeu

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, susține că „Romania nu are legaturi cu Dumnezeu, ci legaturi demonice” într-un discurs cel puțin cudat susținut într-o biserică penticostală din București, Biserica Profides.

Cuvântarea sa a avut loc în luna noiembrie 2018, după eșuarea referendumului pentru schimbarea Constituției în ce privește definiția familiei. Leș s-a declarat „indurerat” de eșec, susținând că „România are legături demonice”.

„Durerea ca referendumul nu a trecut persista in sufletul meu si in inima mea, totusi cred cu tarie ca Dumnezeu stie mai bine decat noi si probabil ca a fost un mesaj pe care ar trebui sa il luam foarte in serios, pentru noi, pentru Romania. Asta inseamna ca nu trebuie sa incetam sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa dezlege legaturile pe care Romania le are astazi nu cu Dumnezeu, legaturile demonice pe care le are, si sa continuam sa ne rugam”, a spus Les in Biserica Profides din Bucuresti. Biserica Profides este o biserică penticostală înființată de cântărețul Tony Berbece.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×