Rareș Bogdan, atac fără precedent la adresa lui Tudorel Toader: ”Acest nevertebrat bolșevist”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 16:28
Rareș Bogdan, atac fără precedent la adresa lui Tudorel Toader: ”Acest nevertebrat bolșevist” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan despre Tudorel Toader: "se vinde pe 2 lei unui analfabet cu pământ sub unghii"

Ministrul Justiției este criticat dur de jurnalistul Rareș Bogdan! „Liviu Dragnea avea nevoie de un shooter cu eficiența lui Carlos și coloana vertebrală a unui calamar”, a spus moderator al emisiunii ” Jocuri de Putere” de la Realitatea TV.

Atacurile lui Rareș Bogdan, vin acum, când presiunile pe ministrul justiției sunt din ce în ce mai mari. Reproșurile jurnalistului se întreaptă spre Tudore Toader, care „se vinde pe 2 lei unui analfabet cu pământ sub unghii”, a scris jurnalistul pe contul său de Facebook.

Tudorel Toader atacat dur de Rareș Bogdan!  „Un lacheu cu vise de preamărire!”

Rareş Bogdan consideră că ministrul justiţiei este „un impostor, o reminiscență a bolșevismului oportunist, un carierist nesimțit care se ascunde în spatele graiului moldovenesc fără să-i pese că face de rușine Iașiul intelectual, că dinamitează cultura Moldovei. Cu asemenea pedigree, nu m-ar mira să deschidă lista la europarlamentare.”, a scris jurnalistul.

Rare; Bogdan l-a făcut „praf” pe Ministrul Justiției, pe Facebook

Rareş Bogdan scrie că Liviu Dragnea avea nevoie, pentru paralizarea justiției, de un „shooter cu eficiența lui Carlos și coloana vertebrală a unui calamar”. Jurnalistul de la Realitatea TV a scris că „mâna stângă a lui Dragnea, folosită de șeful PSD să se scarpine, distruge țara la nici 30 de ani de la speranța că era comunistă s-a încheiat”.

Rareș Bogdan nu l-a iertat nici Călin Popescu-Tăriceanu

Realizatorul nu l-a iertat nici pe Călin Popescu-Tăriceanu, care l-ar fi propus pe Tudor Toader în fruntea Ministerului Justiției. „L-a servit colegul Călin: am eu un băiat, e mai fidel ca Mița Baston! Președintele PSD nu se gândea că sub profilul universitarului adus (de Dreapta!!) de la Iași, cu alură de om echilibrat în fostul CCR (cunoscătorii știu ce înseamnă: dispus la orice), va obține și o metresă, dar și un lacheu cu vise de preamărire – președinte al României sau comisar european pe Justiție”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×