Dragnea și Tăriceanu, presiuni asupra lui Tudorel Toader pentru amnistie și grațiere! Care e planul

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 17:18
Dragnea și Tăriceanu, presiuni asupra lui Tudorel Toader pentru amnistie și grațiere! Care e planul GALERIE FOTO
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu pun presiune pe ministrul justiției Tudorel Toader

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au pus țara la cale chiar în ultimele zile ale acestui an. Cei doi s-au întâlnit pentru a dezbate un subiect fierbinte, care până acum nu a reușit să pună coaliția de acord. Personajul cheie al discuției, conform surselor politice ale celor de la  G4Media.ro, a fost ministrului justiţiei, Tudorel Toader, pentru care cei doi au un plan.

Liviu Dragnea și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu au reluat discuţia despre amnistie şi graţiere. Cei doi încearcă să-l convingă pe Tudorel Toader, să-şi pună avizul pe OUG. Până acum ministrul justiției a tot ezitat să facă acest lucru, dar se pare că liderii alianței au mărit presiunea asupra lui Tudorel Toader, conform celor de la G4Media.ro. Avizul acestuia pe OUG este ultimul ultimul pas înainte ca cei anchetaţi sau condamnaţi din politică să scape.

Tudorel Toader pus sub presiune de Dragnea și Tăriceanu, pentru amnistie și grațiere!

Premierul Dăncilă a făcut primul pas în acest sens și a fost prima care a pus presiune pe Tudorel Toader. Primul ministru a spus la o întâlnire înainte de Crăciun cu jurnaliştii, că o primă condiţie pentru OUG pe amnistie şi graţiere este asumarea ei de către ministrul justiţiei. Înainte de plecarea în vacanţa de Anul Nou, Dragnea l-a atenționat public pe Tudorel Toader că răbdarea lui a luat sfârşit. ”Vine un moment când aprecierea faţă de un om nu mai poate compensa lipsa de decizie a acestuia”, a spus Dragnea la Antena 3, cu trimire directă către ministrul justiției.

Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea nu mai au răbdare cu Tudorel Toader

Cu așa mare presiune pusă pe el, ministrul justiţiei, Tudor Toader, ar putea să introducă în viitorul OUG cu modificări la Codurile Penale o serie de prevederi care să se refere la măsurile de amnistie şi graţiere, chiar dacă Liviu Dragnea spune că pentru el acest lucru este indiferent. „Nu se dau Codurile pentru mine. Din ce în ce mai mulți oameni înțeleg că e o minciună. Ei zic că se face totul pentru Dragnea. Și ei ca să extindă, îmi mai fac un dosar”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×