Rareș Bogdan ar putea candida pentru Primăria Capitalei! Europarlamentarul a spus care este condiția crucială

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 13:07
Rareș Bogdan ar putea candida pentru Primăria Capitalei! Europarlamentarul a spus care este condiția crucială
Rareș Bogdan ar putea candida pentru Primăria Capitalei. Sursa foto: adevarul.ro

Rareș Bogdan este dispus să se sacrifice pentru binele partidului! Europarlamentarul a spus că nu va ezita să candideze pentru Primăria Capitalei, dacă sondajele arată că stă cel mai bine în sondaje, din rândurile colegilor din PNL.

Rareș Bogdan ar putea candida pentru Primăria Capitalei

Chiar dacă a declarat de mai multe ori că nu vrea să candideze pentru șefia Primăriei, Rareș Bogdan s-a răzgândit acum și spune că nu va sta cu mâinile-n sân să vadă cum Partidul Național Liberal va pierde alegerile locale din București.

Europarlamentarul a spus însă și care este condiția pentru care nu ar ezita să se arunce în lupta electorală. Liberalul va candida doar dacă va fi cu 15% peste următorul său coleg prins în sondajele liberalilor pentru candidatura la Primărie. 

”Dacă eu stau cu 15 procente peste ceilalți, și am o șansă s-o bat pe Firea”

„Asta nu înseamnă că dacă în sondajele de opinie candidații sondați care și-au exprimat dorința de a candida nu stau suficient de bine încât să aibă șansa să o bată pe doamna Firea, nu voi intra în luptă.

Dacă lucrurile nu stau cum trebuie pentru ceilalți candidați și dacă cumva eu stau mai bine decât ceilalți, mult mai bine, nu cu două, trei, cinci procente, că în campanie pot să crească și ceilalți, dacă eu stau cu 15 procente peste ceilalți, și am o șansă s-o bat pe Firea și nu există un alt candidat în PNL care să poată s-o bată pe Firea, să nu credeți că stau pe margine și mă uit cum partidul meu pierde alegerile la București”, a declarat Rareș Bogdan pentru foștii săi colegi de la Realitatea Plus.

Întrebat în urmă cu ceva timp, într-o emisiune la Digi 24, ce ar face dacă președintele Klaus Iohannis i-ar cere să candideze la Primăria Capitalei, Rareș Bogdan a răspuns: „Sper sa nu-mi ceara. As sta de vorba cu el, i-as spune proiectia viitorilor ani, cum o vad eu, iar el e o persoana echilibrata si inteleapta, care sunt convins ca va intelege lucruri si nu impune nimanui nimic. Va asculta argumentele mele”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×