Rareş Bogdan anunţă victoria înainte de votul pentru Guvernul Orban: “Spre dezamăgirea multora, va trece”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
03/11/2019, 20:16
Rareş Bogdan anunţă victoria înainte de votul pentru Guvernul Orban: “Spre dezamăgirea multora, va trece”
Rareş Bogdan este sigur că Guvernul Orban va trece. Sursa foto: capital.ro

Rareș Bogdan aproape că sărbătorește deja instalarea Guvernului Orban! Mai mult, europarlamentarul PNL spune că liberalii au programat deja prima ședință de Guvern! Atât de sigur este Rareș Bogdan că Guvernul Orban va primi votul de învestitură.

Rareş Bogdan este sigur că Guvernul Orban va trece

Rareș Bogdan a avut o intervenție telefonică la România TV, în care și-a manifestat încrederea că Guvernul Orban va trece. „Vă spun toate calculele. Am închis telefonul de 20 de minute cu președintele Ludovic Orban, premierul desemnat”, a spus Rareș Bogdan.

„Spre dezamăgirea multora, mâine (n.r. luni), Guvernul va trece. Calculele arată extrem de clar. Nu vom avea probleme nici la cvorum, nici la vot. Important este ca toți parlamentarii să se prezinte la serviciu la ora 14.00, deci să fie în sală. Pe calculele nostre, lucrurile sunt extrem de clare. Deja avem programată marți dimineață ședință de Guvern și primele măsuri vor fi luate de către echipa Orban”, a spus, duminică seară, Rareș Bogdan la România TV.

Partdul lui Victor Ponta ar putea asigura cvorumul

Victor Ponta, liderul Pro România, a spus că se mai gândește dacă partidul său va asigura cvorumul pentru în ziua votării Guvernului Orban. De votat, Ponta a spus că este exclus să voteze noul guvern. Chiar și pentru asigurarea cvorumului, Victor Ponta are o condiție!

„O sa discutam luni dimineata (daca asiguram cvorumul, n.red), toti parlamentarii Pro Romania. In masura in care dl Orban nu respecta regulile din Parlament, sa schimbe cei 3 ministri respinsi de comisii…Stiti, am avut si eu majoritate cu USL de 70%, a picat un ministru in comisie, l-am schimbat imediat, dl Ciolos a schimbat, dl Orban zice ca la el nu se aplica regulile.

Dl Orban are timp pana luni la ora 14.00 sa faca o chestiune de bun simt, sa propuna alti ministri in locul celor picati. Aici nu vorbim de orice ministri, vorbim de Munca, Finante si Dezvoltare Regionala, trei pozitii importante”, a zis Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×