Rareș Bogdan amenință Ministerul Transporturilor: „Vreau să îi bag în pușcărie!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 08:45
Rareș Bogdan amenință Ministerul Transporturilor: „Vreau să îi bag în pușcărie!”
Rareș Bogdan amenință dur cu plângeri penale pentru cei ce au fost la conducerea Ministerului Trasporturilor în ultimii 29 de ani!

Rareș Bogdan iese la atac! Jurnalistul vrea dreptate, astfel că este foarte aproape de a depune o plângere penală pentru toți cei care au fost la conducere în ultimii 29 de ani la Ministerul Transporturilor.

Primii vizați ai moderatorului de la „Jocuri de putere cu Rareș Bogdan” sunt:  Radu Berceanu, Anca Boagiu, Miron Mitrea și nu în ultimul rând, Traian Băsescu. Rareș Bogdan este cunoscut pentru sinceritatea si justiția pe care o dorește, dar pe care o și oferă, mai ale sîn ultima perioadă. Se pare că plecarea de la locul de muncă de la Realitatea TV a fost doar o scânteie.

Rareș Bogdan amenință Ministerul Transporturilor cu plângerea penală

Rareș Bogdan este din ce în ce mai vocal în mediul online și nu numai. Acesta are acum în vizor nedreptățile înfăptuite în ultimii 29 de ani din cadrul Ministerului Transporturilor. Primii care sunt bifați de jurnalist pentru înrăutățirea situațiilor din țară deja critice sunt Traian Băsescu, Miron Mitrea, Radu Berceanu și Anca Boagiu. „29 de ani de bătaie de joc. Un singur politician a avut curajul fățis să intre între oameni: Klaus Iohannis. Și a fost aplaudat. Dar oamenii aveau o supărare: că, dupa 100 de ani, lucrurile arata rău. De ce ne este atât de rău? Ce se întampla? Unde este blestemul pentru aceasta țară? 

Rareș Bogdan iese la atac!
Rareș Bogdan iese la atac!

Nu am depus în viața mea o plangere penală, o voi depune împotriva tuturor miniștrilor transporturilor, împotriva tuturor, din 1990, până în ziua de grație 3 decembrie 2018. Ăștia trebuie băgați la pușcărie. Toți! Să îmi spuneți și mie cum pot să le fac plângere penală nenorociților care au condus Ministerul Transporturilor. Vreau să îi bag în pușcărie, dacă s-ar putea. Pe toți! La loc de cinste i-aș pune pe Berceanu, pe Boagiu si pe Mitrea. Plus Băsescu. Pe ăștia i-aș agăța în ștreangul cel mai înalt”, a fost mesajul jurnalistului Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii de la Realitatea TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×