Rareș Bogdan, despre Călin Popescu Tăriceanu: „S-a trezit și dobitocul ăsta să comenteze”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 14:39
Rareș Bogdan, despre Călin Popescu Tăriceanu: „S-a trezit și dobitocul ăsta să comenteze”

Rareș Bogdan a sărit la „gâtul” lui Călin Popescu Tăriceanu, care a jignit generația #Rezist. Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV a luat „foc” imediat după ce Tăriceanu a afirmat că protestarii ar trebui să mai pună mâna pe o carte decât să piardă timpul pe Facebook.

„S-a trezit si dobitocul asta sa comenteze”, sa scris Rareş Bogdan pe pagina sa de socializare. Controversatul prezentator TV a făcut afirmații jignitoare la adrepsa președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Rareș Bogdan și-a ieșit din minți! Nu a mai rezistat și l-a jignit pe Tăriceanu

După ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a atacat generația #Rezist, Rareș Bogdan și-a ieșit din minți și a tunat și a fulgerat pe o rețea de socializare. „În loc să pună mâna pe o carte, ei de uită pe Facebook”, a fost o afirmație a politicianului Călin Popescu Tăriceanu.

„În loc să pună mâna pe o carte, ei de uită pe Facebook”, a fost o afirmație a politicianului Călin Popescu Tăriceanu. 
„În loc să pună mâna pe o carte, ei de uită pe Facebook”, a fost o afirmație a politicianului Călin Popescu Tăriceanu. 

„Este o agresivitate pe care în trecut nu am mai întâlnit-o, în ultimii 20 de ani. (…) Astăzi cred că ceea ce vedem şi trebuie să ne punem o întrebare corectă este cât de reprezentativă este această voce agresivă, turbulentă, cât de reprezentativa, cât de legitimă este. ea, după părerea mea, nu are nicio reprezentativitate, pentru că este vorba despre un număr restrâns de cetăţeni în raport cu populaţia României, dar nici legitimitate. Legitimitatea nu poate să fie dată într-un sistem democratic decât de validarea prin alegeri”, a susținut Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Închide ×