Moarte șocantă, în showbiz-ul american! Rapperul Nipsey Hussle, împușcat mortal în fața magazinului său

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
01/04/2019, 12:43
Moarte șocantă, în showbiz-ul american! Rapperul Nipsey Hussle, împușcat mortal în fața magazinului său GALERIE FOTO
Rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal

Fanii muzicii rap sunt în șoc, după ce faimosul rapper american Nipsey Hussle a murit împușcat. Pe numele său real Ermias Davidson Ashedom, acesta se afla în fața magazinului său dintr-un cartier din Los Angeles când s-a produs tragicul incident. Poliția încearcă să dea de urma celui sau celor care l-au ucis.

Nipsey Hussle a murit după un atac armat

Conform Los Angeles Times, Nipsey Hussle a fost împușcat de multiple ori. Deși a fost dus de urgență la spital, medicii nu au mai avut ce să-i facă și nu au putut decât să pronunțe decesul. Presa americană noteză că, până în prezent, niciun suspect nu a fost reținut.

Atacul armat s-a produs în fața magazinului de haine Marathon Clothing Company, pe care rapperul îl deschisese împreună cu alți doi prieteni. Alte două persoane au fost rănite în incident. Surse din poliția din L.A spun că atacul ar fi, cel mai probabil, o răfuială între găștile de cartier.

Nipsey Hussle a fost împușcat mortal în Los Angeles

Rapperul Nipsey Hussle cunoscuse succesul anul trecut

Ashedom s-a născut în metropola americană Los Angeles, în anul 1985. Încă de mic și-a dorit o carieră în muzica rap și a lansat mai multe mixtape-uri în tinerețe. Succesul l-a cunoscut abia anul trecut, când albumul său de debut, „Victory Lap”, a fost nominalizat la premiile Grammy, categoria „Cel mai bun album de muzică rap”.

Nippsey Hustle avea un copil cu actrița Luaren London. Vestea morții sale a provocat un val de șoc în industria muzicală americană, iar artiști cunoscuți precum Drake, Rihanna, Chance the Rapper sau Meek Mill au transmis condoleanțe și l-au omagiat pe rețelele de socializare.

Anul trecut, un alt tânăr rapper promițător american a picat victimă unui atac armat. XXXTentacion, pe numele său real Jahseh Ofroy,  a fost împuşcat în timp ce se afla în mașină,  într-un oraș din sudul Floridei. Se pare că motivul crimei a fost un jaf armat, el ieșind de la un magazin de motociclete înainte de a fi atacat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×