Raoul a fost condamnat la închisoare pentru 1 an și 6 luni!

Nicoleta C   
în Stiri mondene
14/09/2018, 11:29
Raoul a fost condamnat la închisoare pentru 1 an și 6 luni!
Raoul a fost condamnat la închisoare pentru un an și 6 luni.

Celebrul partener de scenă al Mirabelei Dauer, Raoul, a fost condamnat la închisoare, cu o sentință de 1 an și 6 luni de zile, pentru o acțiune pe care a mai facut-o în trecut. Conform Cancan.ro, se pare că acum închisoarea a fost inevitabilă pentru fapta lui. Din fericire pentru el, a primit o sentința cu suspendare, dar, pentru asta  va trebui să plătească o sumă imensă în schimb.

Cântărețul nu este la prima tentativă. Borlea Rareș Cornel, pe numele său din buletin, a mai avut în trecut probleme cu legea. Se pare că este la a patra încercare de la fenta oamenii legii, însă, de această dată a fost prins. De aceea, în cele din urmă, a ajuns și în fața magistraților pentru a i se da o sentință.

Raoul, condamnat la închisoare pentru 1 an și 6 luni! Ce a făcut cântărețul?

Artistul și-a surprins publicul cu vestea șocantă care a bubuit în presă. Cântărețul a ajuns să fie condamnat la închisoare, după ce a repetat această acțiune de 4 ori. Se pare că aceasta a fost și ultima dată. Borlea Rareș Cornel a fost condamnat de magistrați la un an și șase luni de închisoare în urma faptului că a condus fără permis. O dată cu pronunțarea sentinței, oamenii legii au decis ca, pe lângă pedeapsă, să primească și o amendă uriașă. Pedeapsa lui a fost suplimentată cu o sumă deoarece delicvența lui s-a repetat și în trecut.

Citește și: Cu câți bani s-a ales la final Marian, un ospătar care a lucrat toată vara pe litoralul românesc

Citește și: Prima imagine de la cununia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Citește și: Ivonne Ghiță a murit! Jurnalista a fost înfrântă de boală

Relația dintre Mirabela și Raoul

De mulți ani fiind colegi de scenă, împărțind multe zile și nopți, mulți s-au întrebat dacă au o relație mai mult decât ceea ce se întâmplă pe scenă. Așa că, în cadrul unui interviu acordat pentru dcnews.ro, întrebat despre legătura dintre el și iubita cântăreața Mirabela Dauer, a răspuns că au o relație specială. ”Am avut întotdeauna și am și în prezent o relație specială cu Mirabela. Atât de prietenie cât și de colaborare. Relația noastră a fost adesea comentată și adusă în atenția publicului în toate felurile și formele posibile. Cel mai important aici e faptul că Mirabela cântă 6 albume scrise de mine, muzică și versuri, în 10 ani de colaborare, sute de spectacole, zeci de turnee interne și internaționale și o legătura umană minunată”, a spus Raoul.

Totodată, acesta a clarificat că Mirabela și-a pus amprenta asupra carierei sale și asupra modului de a evolua în această meserie, dar și în viață. ”Colaborarea cu Mirabela și-a pus amprenta pregnant în cariera mea de compozitor și textier dar și în viața personală am avut multe lucruri bune de învățat, din mers, de la ea. În viitorul apropiat vom lansa un videoclip. Și mai urmează surprize”, a mai spus cântărețul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×