Ramona Bruynseels, prima reacție după înregistrările în care îl critică pe Voiculescu: „Voi discuta cu avocații!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 12:21
Ramona Bruynseels, prima reacție după înregistrările în care îl critică pe Voiculescu: „Voi discuta cu avocații!” GALERIE FOTO
Ramona Bruynseels spune că va apela la avocați. Sursa foto - facebook

Ramona Bruynseels nu a ezitat și a oferit deja prima reacție după înregistrările în care îl critică pe Voiculescu. Astfel, candidata la președinție a Partidului Puterii Umaniste, a declarat despre momentele care au ajuns în media că dacă apar probleme le rezolvă în interiorul formațiunii, urmând să apeleze la avocați cu privire la aceste înregistrări. „Observând că sunt din afara sistemului și că, în ultima perioadă, am crescut în sondaje, mizeria din politică încearcă să mă doboare.

Ramona Bruynseels, prima reacție după înregistrările în care îl critică pe Voiculescu

Oameni fără caracter, interesați de răfuieli personale, s-au strecurat în apropierea mea și au provocat conflicte care nu-mi reprezintă nici valorile, nici convingerile personale. Eu am intrat și rămân cu bună credință în familia umanistă. Mi-am asumat un proiect și îl voi duce mai departe cu încredere. Iar dacă mai apar probleme, cum se mai întâmplă de multe ori în momente tensionate, le vom rezolva împreună, în familie”, a scris Ramona Ioana Bruynseels, pe Facebook.

„Referitor la informațiile apărute în presă, voi discuta cu avocații pentru a afla care este cea mai bună modalitate pentru a verifica legalitatea și corectitudinea integrală a unor pasaje înregistrate. Toate aceste atacuri îmi întăresc convingerea de a lupta, până la capăt, împotriva răului din politică și societatea românească. Iată că, după înregistrările cu Dan Barna au apărut și cu mine.

Ramona Bruynseels, prima reacție după înregistrările în care îl critică pe Voiculescu. Ramona
Ramona Bruynseels în timpul campaniei electorale. Sursa foto – facebook

„Voi discuta cu avocații!”

Nu m-ar mira să mai apară și cu alții. Răul face toate eforturile să ne compromită, să ne dezbine. Mulțumesc presei care a reflectat obiectiv această temă”, a mai scris candidatul umaniștilor la prezidențiale. Vă readucem aminte că reacția Ramonei Ioana Bruynseels vine după ce în spațiul media au ajuns câteva înregistrări cu discuții între candidata Partidului Puterii Umaniste la președinție și oameni din staff-ul său.

În urma înregistrărilor reieșea clar un conflict în care se află cu Dan Voiculescu, mogulul din spatele PPU. Bruynseels reclama șantaj și folosirea discreționară a banilor și părea mai mult decât supărată pe situația în sine.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×