Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani. Actrița a anunțat că este însărcinată

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 09:25
Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani. Actrița a anunțat că este însărcinată
Ramona Bădescu a anunțat că este însărcinată. Actria va deveni mamă la vârsta de 50 de ani. Sursa foto: realitatea.net

Ramona Bădescu trăiește de ani buni în Italia unde s-a dedicat carierei sale. Actrița a anunțat că în ultimii doi ani s-a axat pe viața sentimenttală și-a întâlnit sufletul pereche, iar acum urmează să nască. Frumoasa română va deveni mamă la vârsta de 50 de ani.

Actrița Ramona Bădescu va deveni mamă luna aceasta

Ramona Bădescu trăiește o fericire de zile mari și este extrem de emoționată. Vedeta a anunțat că este însărcinată și va naște luna aceasta un băiețel. Actrița va deveni mamă pentru prima dată și  a vorbit despre sarcina care a împlinit-o. Ramona și-a întâlnit sufletul pereche lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și a hotărât să facă o fertilizare în vitro, dar când a ajuns la medic… surpriză, actrița era deja însărcinată în două săptămâni.

„Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona Bădescu pentru OKmagazine.ro.

ramona badescu
Ramona Badescu va naște un băiețel luna aceasta foto: sanatate.bzi.ro

Cine este tatăl copilului actriței Ramona Bădescu

În urmă cu doi ani Ramona Bădescu a decis să se dedice vieții sentimentale. Nu a trecut foarte mult timp și actrița și-a întâlnit sufletul pereche despre care spune că nu are nicio legătură cu showbiz-ul și nu vrea să-i divulge identitatea. Ramona a mărturisit că a trăit pentru prima dată o iubire magică, așa cum nu a simțit niciodată. Vedeta a povestit despre prima întâlnire cu sufletul ei pereche și a spus că i-a lăsat impresia ca fiind „un om foarte sigur şi plin de el”.

„În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial”, a mai spus actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×