Ramona Bădescu declaraţie ŞOC: „Am înşelat şi nu regret”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/02/2015, 17:32
Ramona Bădescu declaraţie ŞOC: „Am înşelat şi nu regret” GALERIE FOTO

Ramona Bădescu şochează cu detalii picante din viaţa intimă. Bruneta a dezvăluit că a fost lovită de fostul ei soţ, cu care a fost căsătorită timp de şapte ani.

La cei 46 de ani, Ramona Bădescu se declară fericită singură! Fosta prezentatoare TV a trecut prin mai multe relaţii eşuate, dar şi printr-un mariaj de 7 ani cu baronul italian Alessandro di Fornaro, pe care spune că nu-l va uita niciodată.

„A fost o experienţă puternică, plăcută, frumoasă, emoţionantă. A fost o nebunie, o dragoste, dar a fost şi un sfârşit”, a declarat ea la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Dar nu doar amintirile frumoase o duc cu gândul la fostul soţ, ci şi lovitura pe care acesta i-a dat-o. „A fost o lovitură sufletească, nu a fost o lovitură de corp. A fost o lovitură la care nu mă aşteptam pentru că întradevăr a fost o mare dragoste, o mare iubire. Trădare? Nu se ajunsese încă, sau am ştiut să ne oprim la momentul potrivit”, a mai spus Ramona Bădescu.

Vezi video AICI

Cu alte cuvinte, adevăratul motiv al divorţului a fost infidelitatea bărbatului.

„Erau nişte telefoane mai suspecte… Începuse sfârşitul. Orice femeie are sensibilitatea ei şi simte când se întâmplă ca bărbatul care stă alături de ea să nu mai fie pe deplin al ei. Şi atunci trebuie ori să lupte, ori să termine. Am fost înşelată, am înşelat, am fost lăsată, am lăsat. Eu am înşelat pentru că aşa am simţit, aşa mi-a plăcut. Nu mi-a părut rău”, a mai dezvăluit Ramona Bădescu.

Sursă: www.click.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×