Ramona Bădescu a trecut prin foarte multe dezamăgiri. Cum arată la 49 de ani

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/11/2018, 15:26
Ramona Bădescu a trecut prin foarte multe dezamăgiri. Cum arată la 49 de ani GALERIE FOTO
Ramona Bădescu arată incredibil la 49 de ani, în pofida dezamăgirilor prin care a trecut

Ramona Bădescu a trecut prin multe dezamăgiri până la vârsta de 49 de ani. Dar, cu toate acestea, vedeta și-a păstrat aspectul tănăr al pielii, dar și al întregului trup, de-a lungul anilor. Cu toate că frumusețea și mai ales zâmbetul pe care-l afișează întotdeauna nu lasă la vedere și unele momente de tristețe prin care a trecut, acestea clar au fost. Fosta prezentatoare de televiziune a recunoscut că a fost agresată de bărbatul pe care-l iubea. Mariajul celor doi a durat 7 ani și, chiar dacă jurămintele lor erau menite să-i unească pentru totdeauna, Ramona Bădescu a suferit mult după căsătoria cu acesta.

”Nu păstrăm legătură. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătură. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar de fapt şi-a făcut lui”, a declarat, la acel moment, vedeta.

Ramona Bădescu a trecut prin multe dezamăgiri

De altfel, actrița a mai spus și că fostul ei soț s-a comportat ca orice bărbat rău când se termină o relație. Chiar dacă de obicei a păstrat legătura cu foștii iubiți, în acest caz, vedeta a considerat că nu mai este oportună o astfel de relație.

Așa arată Ramona Bădescu la 49 de ani. Este una dintre cele mai apreciate românce din Italia
Așa arată Ramona Bădescu la 49 de ani. Este una dintre cele mai apreciate românce din Italia

”A fost foarte rău, s-a comportat că orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult. Nu obţin decât o milă”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune.

Ramona Bădescu arată incredibil în costum de baie la 49 de ani!

Însă, peste aceste clipe grele Ramona a trecut, iar nimic nu a împiedicat-o să aibă în continuare grijă de aspectul ei fizic. Potrivit informațiilor din presă, secretul frumuseții și în special al tenului ei este o mască pe care și-o face acasă. ”Folosesc mierea ca mască pentru față, pentru curățenia tenului, întrucât scoate toate impuritățile. Utilizez și mult ulei de măsline pentru corp. Este foarte bun, hidratează pielea. Chiar și pentru unghii folosesc ulei de măsline călduț, ca să le întăresc”, a dezvăluit Ramona.

 

cum arata ramona badescu in costum de baie 49 de ani
Ramona Bădescu, în copilărie

În plus, pentru păr, fostul model folosește o dată pe săptămână o mască din ingrediente naturale. ”Pentru păr folosesc, o dată pe săptămână, o mască dintr-un gălbenuș, câteva picături de ulei de ricin, ulei de argan și, bineînțeles, ulei de măsline”, a adăugat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×