Raluca Podea, reacţie extremă la Master Chef, după ce s-a întâlnit cu Florin şi Brigitte Pastramă: „Le pun otravă în mâncare”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 09:02
Raluca Podea, reacţie extremă la Master Chef, după ce s-a întâlnit cu Florin şi Brigitte Pastramă: „Le pun otravă în mâncare”
Raluca Podea, față în față cu Brigitte Sfăt, la Master Chef. Sursa foto: PRO TV

Întâlnire de gradul zero între Raluca Podea și cuplul Brigitte Sfăt-Florin Pastramă la Master Chef! Telespectatorii vor vedea, cel mai probabil în seara aceasta de la ora 22:30 unul din cele mai tensionate momente din acest sezon abia început. Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă, va fi pusă să le gătească lui și soției sale, Brigitte ex-Năstase.

Raluca Podea versus Brigitte Sfăt, show-ul de la Master Chef

Telenovela Pastramă-Podea continuă, de data aceasta la Master Chef. Fosta parteneră a lui Florin a fost părăsită de acesta în timp ce era concurent la Ferma vedetelor, unde s-a cuplat cu Brigitte. Raluca s-a trezit singură și a aflat de la televizor despre relația lui cu Brigitte, trăind cea mai mare rușine din viața ei.

Vedeta va fi nevoită să își înfrunte trecutul, de data aceasta în show-ul de cooking de la PRO TV. Este evident faptul că între Raluca Podea și Brigitte există o rivalitate de nedescris, căci în promo-ul de la PRO TV blondina are o reacție extrem de dură: „Le pun otravă în mâncare”. 

Raluca: „Am suferit acum 13 ani un accident care m-a marcat”

Raluca Podea Brigitte Sfăt
Raluca Podea trebuie să le gătească lui Florin și Brigittei. Sursa foto: PRO TV

„Eu am gătit pentru fiecare bărbat din viața mea. Asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură. Cel mai important bărbat din viața mea este băiețelul meu David și nici nu cred că mă va dezamăgi vreodată”, a declarat aseară Raluca.

„Am suferit acum 13 ani un accident care m-a marcat. Mi-au ascuns acasă toate oglinzile, tot timpul spuneam. Tocmai din cauza aceasta am început să mă remodelez, să îmi fac operație. Eu cheltui bani doar pe ce vrea copilul meu și pe ce vrea sufletul meu. Din banii pe care îi voi câștiga vreau să deschid un restaurant pentru copii, unde să petreacă momente frumoase”, a mai spus Raluca Podea aseară la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×