Raluca Podea concurează la Master Chef, de la Pro TV! A vorbit despre relația cu Florin Pastramă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 08:20
Raluca Podea concurează la Master Chef, de la Pro TV! A vorbit despre relația cu Florin Pastramă
Raluca Podea este concurentă la Master Chef. Sursa foto: PRO TV

Surpriză uriașă la Master Chef! Telespectatorii au avut parte de o apariție neașteptată în debutul noului sezon. Printre concurenții acestei ediții se numără nimeni alta decât Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, cel care a participat la Ferma vedetelor, unde a înșelat-o pe blondină cu Brigitte Sfăt.

Raluca Podea, de la Chefi la cuțite la Master Chef

Raluca Podea vrea să le demonstreze juraților că este pricepută în bucătărie, dorind astfel să scape de prejudecățile cu care se confruntă de când a devenit personaj public. Femeia de afaceri în vârstă de 32 de ani a avut mari emoții când a ajuns în fața bucătarilor cu experiență și a reușit să facă impresie.

„Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă”, le-a spus Raluca Podea juraților, scrie protv.ro.

Raluca Podea
Raluca Podea a fost concurentă la Chefi la cuțite în urmă cu doi ani. Sursa foto: Antena 1

Fosta lui Florin Pastramă, în centrul atenției

Nu este prima apariție a Ralucăi într-un show de cooking. Blondina a apărut alături de fiul ei, David, în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 în luna aprilie a anului trecut. Raluca participase și la ediția din 2017, unde a fost eliminată printre primele. „Dacă anul trecut am fost eliminată în bootcamp, acum doresc să intru în echipe și, de ce nu, să câștig”, a declarat acum un an Raluca la Antena 1.

Așadar, în doar un an, fosta parteneră a lui Florin Pastramă a schimbat posturile de televiziune, dar nu și genul de show. Vedeta a fost cooptată de data aceasta de cei de la PRO TV cu siguranță datorită polemicii pe care a creat-o odată cu despărțirea de Pastramă, care între timp s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. O vom vedea și pe fosta lui Ilie Năstase gătind cot la cot cu Podea?

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×