Raluca Podea o ia pe urmele lui Florin Pastramă! S-a înscris și ea la o emisiune

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 21:59
Raluca Podea o ia pe urmele lui Florin Pastramă! S-a înscris și ea la o emisiune GALERIE FOTO
Raluca Podea s-a încris la MasterChef

Raluca Podea o ia pe urmele lui Florin Pastramă, în căutarea faimei! Frumoasa blondină s-a înscris la o emisiune de televiziune foarte populară. Raluca Podea și Florin Pastramă au format un cuplu și vorbeau deja despre nuntă și chiar despre copii, însă blondina s-a văzut înșelată chiar la televizor.

Raluca Podea s-a încris la MasterChef

Raluca Pastramă a suferit mult după despărțirea de Florin Pastramă. Mai mult, aceasta a spus că Florin Pastramă a făcut-o de râs, deoarece a înșelat-o în timpul emisiunii Ferma, de la Pro TV, cu Briggite Sfăt.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, mărturisea Raluca.

Raluca Podea s-a încris la MasterChef
Raluca Podea s-a încris la MasterChef

Raluca Podea a suferit după despărțirea de Florin Pastramă

Acum se pare că Raluca Podea a mers mai departe și s-a înscris la o emisiune tot de la Pro TV. A decis să îşi arate talentele în bucătărie şi s-a înscris la MasterChef, concursul de gătit care revine la Pro TV.  Din data de 9 septembrie toți fanii o pot vedea, în direct, la preselecții. Cosmin Tudoran, Chef Joseph Hadad și Chef Silviu Chelaru sunt cei trei jurați „MasterChef”.

În fața lor, Raluca Podea va fi nevoită să-și arate îndemânarea în arta gastronomică și are șansa să-i arate lui Florin Pastramă ce delicatese a pierdut. Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte Năstase, însă… Raluca Podea nu a reușit să își întâlnească încă sufletul pereche, momentan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×