Emisiunea Chefi la Cuțite Live pe Antena 1 – Sezonul 7 episodul 1

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 18:30
Emisiunea Chefi la Cuțite Live pe Antena 1 – Sezonul 7 episodul 1 GALERIE FOTO
Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1 Sezonul 7 episodul 1. Sursa foto: a1.ro

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite au un motiv de bucurie, deoarece emisiunea lor preferată revine pe micile ecrane, cu sezonul 7, episodul 1, care poate fi văzut și Live Stream Online! Startul emisiunii va avea loc luni, 9 setembrie, iar ediția aceasta se anunță cu totul specială!

Emisiunea Chefi la Cuțite revine de luni pe micile ecrane cu sezonul 7 și poate fă văzută și Live Stream Online

chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu îi vor aștepta pe concurenți cu pretenții din ce în ce mai ridicate, dar vor avea și ei multe surprize. Multe dintre preparatele pe care banda le va aduce în față vor fi gătite de foarte multe vedete.

Acestea își vor da în stambă în emisiune și vor încerca să-i impresoneze pe cei trei jurați. Se vor afla în platoul sezonului 7 multe vedete, cum am spus. De la Cheloo, la Irinel Columbeanu!

Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1 Sezonul 7 episodul 1
Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1 Sezonul 7 episodul 1

Sezonul 7 din Chefi la Cuțite abundă în vedete

”Toată lumea mă întreabă ce caut eu la Chefi la cuțite. Apariția mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o rețetă pe care el nu poate să o facă. V-ați mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câștiga sezonul acesta”, a avertizat Cheloo pe toată lumea!

Irinel Columbeanu va încerca să impresioneze publicul și juriul cu un preparat care arată foarte bine, demn de restaurantele scumpe pe unde mănâncă milionarul. Anna Lesko vine cu un preprat exotic, care-i va da pe spate pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar Carmen Brumă va încerca să-i convingă pe jurați că mâncarea sănătoasă este șigustoasă.

Se anunță o luptă acerbă în sezonul 7, care a strâns deja cei mai mulți concurenți în etapa audițiilor. Jurații au fost nevoiți să deguste nu mai puțin de 275 de preparate în jurizările pe nevăzute! Emisiunea poate fi văzută pe Antena 1, de la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×