Brigitte Sfăt a pierdut sarcina: ”Suferă foarte mult din această cauză”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/08/2019, 10:43
Brigitte Sfăt a pierdut sarcina: ”Suferă foarte mult din această cauză”
Brigitte Pastramă a pierdut sarcina în urmă cu 3-4 săptămâni. Sursa foto: Facebook.com

Brigitte Sfăt își dorește un copil încă de pe vremea când era soția lui Ilie Năstase, dar fostul jucător de tenis nu și-a mai dorit moștenitori. Brigitte Pastramă (43 de ani) și-a propus să rămână însărcinată cu Florin Pastramă și a reușit. 

Brigitte Pastramă a pierdut sarcina, dar nu își pierde speranța

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit religios pe 7 iulie după doar câteva luni de când s-au cunoscut pe platourile de la ”Ferma”. Apropiații au declarat că Brigitte Sfăt s-a grăbit să îmbrace rochia de mireasă pentru că era însărcinată, fapt confirmat ulterior de vedetă. Brigitte s-a bucurat enorm că va avea un copil cu noul ei soț pentru că își mai dorea copii încă de pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase.

Din păcate, fericirea lui Brigitte Pastramă a fost de scurtă durată. O persoană apropiată cuplului a declarat că în urmă cu aproximativ o lună Brigitte a pierdut sarcina, dar va continua să rămână însărcinată. „În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat o persoană din anturajul lui Brigitte Pastramă pentru Click!.

Brigitte Pastramă a pierdut sarcina în urmă cu 3-4 săptămân
Brigitte Pastramă a pierdut sarcina, dar nu își pierde speranța. Sursa foto: facebook.com

Brigitte și Florin Pastramă și-au petrecut luna de miere pe Coasta de Azur

Brigitte Pastramă are un băiat de 18 ani, Robert din prima căsătorie, cea cu afaceristul Octavian Sfăt și o fată, Sarah (14 ani) din relația cu Ovidiu Torj. Brigitte își dorește foarte mult un copil, iar Florin îi împărtășește aceleași sentimente. Cei doi soți au declarat imediat după nuntă că urmează tratamente de fertilizare, dar de fapt Brigitte era deja însărcinată.

„Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcină asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, a mărturisit Brigitte Pastramă când a fost întrebată unde va petrece luna de miere. Inițial, Brigitte Pastramă programase luna de miere pentru Maldive, dar după nuntă a hotărât să stea mai aproape de casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×