Raluca Podea are un nou iubit! El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Florin Pastramă FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/05/2019, 13:53
Raluca Podea are un nou iubit! El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Florin Pastramă FOTO
Raluca Podea l-a făcut uitat pe Florin Pastramă. Și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Sursa foto:wowbiz

Raluca Podea l-a uitat deja pe Florin Pastramă. Vedeta trăiește o nouă poveste de dragoste și pare mai fericită ca niciodată. Cel puțin așa reiese din fotografia postată recent de frumoasa blondină pe o cunoscută rețea de socializare.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Ralucăi Podea

Nu a stat prea mult singură după despărțirea de Florin Pastramă, care a început o idilă cu Brigitte Sfăt pe durata filmărilor  de la show-ul Ferma, difuzat de Pro TV. Raluca Podea pare să-și fi regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

Este vorba despre un tânăr afacerist originar din Brăila, care a intrat în showbiz-ul românesc, după ce a atras atenția unor domnișoare celebre. Și nu e de mirare că Ionuț a reușit să cucerească inima uneia dintre cele mai râvnite reprezentante ale sexului frumos din peisajul monden. Judecând după imaginile recente postate pe contul său de Instagram, putem spune că Raluca este răsfățată cum se cuvine de iubitul său,care nu îi refuză nicio plăcere.

Raluca Podea, în tandrețuri cu noul iubit. Sursa foto:instagram
Raluca Podea, în tandrețuri cu noul iubit. Sursa foto:instagram

Raluca Podea: „Nu pot să mă prefac”

Recent, frumoasa blondină a postat o fotografie care pune punct tuturor speculațiilor referitoare la viața sa sentimentală. „Eu nu pot să mă prefac, sunt bine, sunt fericită” , este mesajul scris de Raluca Podea, în dreptul imaginii în care apare sărutându-se pasional cu noul său iubit.

Nici fostului iubit, Florin Pastramă, nu îi merge mai rău din punct de vedere sentimental. Acesta este hotărât să facă pasul cel mare alături de Brigitte Sfăt. Pregătirile de nuntă sunt în toi, mai ales că amorezii l-au ales deja și pe cel care le va fi naș. Este vorba despre cântărețul Jorge, care a acceptat cu plăcere propunerea de a le fi alături celor doi în aceste momente fericite.

Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute” , a mărturisit Brigitte Sfăt, într-un interviu acordat recent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×