Cât de atrăgătoare este Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă de la Ferma! Imagini irezistibile

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/03/2019, 12:26
Cât de atrăgătoare este Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă de la Ferma! Imagini irezistibile GALERIE FOTO
Cât de atrăgătoare este Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă de la Ferma!

Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă, controversatul concurent de la Ferma, emisiune difuzată pe Pro TV, este o femeie care atrage toate privirile bărbaților. Voluptoasă, blondă și cu ochii albaștri, nici nu ar avea cum să nu aibă mulți pretendenți. Cu toate acestea, se pare că cel căruia i-a câștigat inima, Pastramă, a avut ochi și pentru altcineva cât timp a stat la ferma.

Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă, atrăgătoare din cale-afară

De altfel, bărbatul a încercat să intre pe sub pielea tuturor fetelor, însă de când a fost nevoit să se mute în creierii munților, alături de bandiți, a fost cucerit iremediabil de Brigitte Sfăt, cei doi dormind de atunci în fiecare seară împreună. De asemenea, în ediția din 21 martie, bărbatul chiar i-a propus: ”Dacă vrei, te bag sub plapumă. Măcar așa, în…un pic”. Despre atingerile dintre ei a vorbit chiar Raluca, afectată vizibil de tot ce s-a întâmplat în cadrul reality-show-ului.

„Această babă, mai bătrână decât Biblia, ştia de mine! Noi am vorbit la telefon, pe camera video, ea spunându –i lui Florin că ar trebui să aprecieze mai mult ce are acasă. De fapt, am vorbit cu toţi concurenţii când erau cazaţi la hotel în Reşita.

Cât de atrăgătoare este Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă de la Ferma! Imagini irezistibile
Blondina întoarce toate privirile pe stradă

Vedeta este foc și pară pe Brigitte după ce a văzut scenele din Fermă

Nu am cum să mă cobor la nivelul ei de circ. Te dai pocaită şi tu eşti un birjar ieftin. Am vorbit cu ea când erau toţi la masă, de pe telefonul lui Florin. Le spunea tuturor «Mamă, ce femeie are prostul ăsta şi el nu ştie să aprecieze!». Să nu mai spun că ea şi-a pus implant în fese după mine, la aceeaşi clinică în Turcia.

Copia nu are valoare, ştim cu toţii. Am mai văzut şi articolul unde baba spune că am vrut eu să-mi fac reclamă”, a mărturisit Raluca Podea pentru viva.ro. Totodată, blondina a declarat și că în fiecare apariție televizată era rugată de Pastramă să vorbească frumos la adresa sa. „Am mesajele de la Florin, în care mă ruga, atunci când mă duc la televizor, să vorbesc frumos despre el. «Poate nu-mi dai valoare maxima!’», îmi zicea”, a dezvăluit vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×