Raluca Dumitru a ajuns pe mâna medicior din cauza silicoanelor. Asistenta TV: ”Implantul mamar s-a spart”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/02/2020, 12:04
Raluca Dumitru a ajuns pe mâna medicior din cauza silicoanelor. Asistenta TV: ”Implantul mamar s-a spart”

Asistenta TV Raluca Dumitru a fost la un pas să moară după ce unul dintre implanturile mamare s-a spart și i-a cauzat vedetei dureri insuportabile. Frumoasa brunetă a mărturisit că durerile au început anul trecut, dar nu le-a luat în serios.

Raluca Dumitru, de urgență pe masa de operație după ce i-a explodat un implant mamar

Raluca Dumitru s-a întors în urmă cu puțin timp din vacanță, dar bucuria i-a fost spulberată de o veste cumplită venită din partea medicilor. Asistenta emisiunii „Star matinal” difuzată la Antena Stars a mărturisit că a ajuns de urgență pe masa de operație din cauza silicoanelor puse în urmă cu 13 ani.

Frumoasa brunetă a început să acuze dureri ușoare la nivelul implanturilor mamare încă din vara anului trecut, dar nu le-a băgat în seamă. Raluca a aflat după mai multe investigații medicale că unul dintre implanturile mamare s-a spart și îi poate pune viața în pericol.

„Mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg”, a povestit sexy-asistenta pentru wowbiz.ro.

Frumoasa asistentă de la Antena Stars și-a pus silicoane mai mari

Confidenta lui Răzvan Ciobanu, Raluca Dumitru, a mărturisit că i-au fost scoase vechile implanturi și a optat pentru altele mai mari. Focoasa brunetă este extrem de fericită că operația a decurs perfect normal și chiar a putut să-și pună alte silicoane.

„M-am operat și am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevărat, dar mi s-a explicat că era dificil să fie puse implanturi de aceeași dimensiune. Acum am 410 ml pentru fiecare implant, înainte aveam 300.

Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, a mai adăugat frumoasa Raluca, potrivit sursei menționate.

Raluca Dumitru, nerăbdătoare să vadă cum arată noile silicoane

Frumoasa asistentă TV este foarte încântată de noile implanturi mamare și abia așteaptă să vadă rezultatul final. „Abia aștept să mă recuperez cum trebuie după operație, sunt chiar curioasă cum arată noile implanturi”, a încheiat Raluca Dumitru.

Bruneta este recunoscută pentru aparițiile și ținutele sexy cu care a sucit mințile bărbaților. Acum că Raluca are un bust mult mai generos este de așteptat să-l expună tot mai mult, mai ales că sexy asistenta nu are deloc inhibiții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×