Bianca Drăgușanu, operată de urgență din cauza silicoanelor. Vedeta și-a pus implanturi acum 17 ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 09:29
Bianca Drăgușanu, operată de urgență din cauza silicoanelor. Vedeta și-a pus implanturi acum 17 ani
Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de când le-a pus. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu este frumoasă, stilată și adepta operațiilor estetice, însă vedeta a recunoscut că are ceva probleme medicale din cauza implanturilor mamare pe care le-a pus în urmă cu 17 ani. Frumoasa blondină trebuie să se opereze de urgență, dar nu este îngrijorată de lucrul acesta.

Bianca Drăgușanu își schimbă implanturile mamare din cauza unor probleme medicale

Fosta soție a prezentatorului Victor Slav, Bianca Drăgușanu, este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din showbiz-ul autohton, dar viața sa nu este lipsită de probleme. Recent „blonda lui Bote” și-a dat seama că sânii săi sunt ușor diferiți și a mers de urgență la doctor.

Medicul estetician i-a spus Biancăi Drăgușanu că implanturile puse în urmă cu 17 ani au suferit ceva uzuri și chiar s-a acumulat un lichid care arată că implanturile mamare nu pot fi purtate toată viața, așadar trebuie să mai fie schimbate. Vedeta urmează să ajungă în curând pe masa de operație, dar nu este speriată de lucrul acesta.

Câte intervenții chirurgicale are Bianca și cât au costat-o

Frumoasa vedetă a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul timpului și a investit sume fabuloase în aceste operații și cel mai probabil nu se oprește aici. Bianca Drăgușanu a investit până acum mai bine de 16.000 de euro după ce și-a fațetat dinții, și-a mărit buzele sau și-a scos alunițele.

Întrebată în cadrul emisiunii Xtra Night Show dacă ar putea sta fără silicoane după 17 ani în care le-a purtat cu mândrie, Bianca a mărturisit că sănătatea este cea mai importantă, mai ales că este mamă și are de crescut un copil.

„Sănătatea este prioritară, înainte de frumusețe așa că n-aș fi fost nebună. Mi-ar fi fost greu să stau fără silicoane… cred că nu m-aș fi văzut fără, cred aș fi fost în depresie”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa Bianca Drăgușanu s-a „târguit” cu medicul care i-a pus silicoane

Bianca Drăgușanu nu a evitat niciodată să spună că a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor. Vedeta a declarat în urmă cu câțiva ani că nu a avut toată suma de bani pentru implanturile mamare care costau 2.500 de euro și chiar s-a târguit cu medicul estetician.

„Slăbisem foarte mult, iar sânii mi se lăsaseră. Atunci am mers la doctorul respectiv şi am spus că nu plec de la el decât cu silicoane. Operaţia costa 2.500 de euro, iar eu nu aveam toţi banii şi m-am târguit cu doctorul ca pentru un sac de cartofi.

Chiar mi-a zis asta. I-am spus să îmi pună măcar la unul dintre sâni… nu ştiu, dar să îmi pună. Am zis că dau cu mătura, cu mopul… Până la urmă a zis «hai că îţi pun silicoanele»”, a mărturisit vedeta, la o emisiune de la Kanal D, relatează libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×