Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru s-au logodit! Anunțul a venit pe Internet

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
05/09/2018, 10:39
Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru s-au logodit! Anunțul a venit pe Internet GALERIE FOTO
Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru s-au logodit

Sunt șomeri, dar se iubesc! Vorbim despre Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru, care s-au logodit recent, la scurt timp după ce au fost dați afară de la emisiunea pe care o prezentau la Antena Stars.

Decizia conducerii televiziunii respective de a renunța la cei doi prezentatori ai matinalului se pare că nu le-a afectat moralul foarte tare celor doi iubiți. Mai mult, îndrăgitul prezentator se pare că a prins ceva mai mult curaj și i-a pus marea întrebare frumoasei sale partenere. Raluca Dumitru nu a stat pe gânduri și i-a spus că vrea să fie soția lui, chiar de două ori! Totul a fost dezvăluit fanilor pe o rețea de socializare.

Citește și Raluca Dumitru, în costum de baie, în direct la TV! Asistenta a încins spiritele

Citește și Cu cine au fost înlocuiți Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, la Antena Stars! ”De luni, ne vedem!”

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru și-au anunțat logodna pe internet

Conform postării făcute, totul s-a petrecut în miez de noapte, în timpul unei vizite. Și, după ce a auzit faimoasa întrebare din partea lui Răzvan Botezatu, focoasa brunetă s-a trezit din nou întrebată și pe Internet, unde acesta a reluat-o când a făcut publică o poză cu ei doi.

“Vizită la ceas de seară! ❤️ @raluca__dumitru, vrei să fii soția mea? ???” este mesajul scris la selfie-ul postat pe Facebook. “Accept si fara ?! Raspunsul este: «da!» ❤️”, a reacționat imediat Raluca Dumitru.

Deși despre ei s-a spus multă vreme că formează un cuplu, dincolo de camerele de filmare, ba chiar s-au sărutat la un eveniment anul trecut, unii dintre fani i-au întrebat dacă logodna este adevărată sau este făcută în glumă, poate chiar vreo campanie media.

“Wow, venim la nuntă!”, “Felicitări! Doamne ajuta!Să fie cu noroc”, “Asta este cum se spune la noi, în Berceni: «la mișto»? sau este pe bune. Ca să ștu cât de tare mă bucur și țip la ora asta!!??”, “Bravo, Razvan, sunteti super amândoi! Abia astept sa va vad impreuna. Sa fiti fericiti ca meritati.”, “Casa de piatra de râu!” sunt câteva dintre multele comentarii ale prietenilor lor de pe Internet.

Ce salarii aveau la Antena Stars

Acum, rămâne de văzut când vor organiza cei doi nunta, tinând cont de faptul că nu stau deloc bine cu partea financiară. Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au fost înlocuiți la matinalul Antena Stars de Mircea Eremia, cântăreț, și Zizika, dansatoare. De curând s-au aflat și salariile pe care cei doi le aveau. Suma primită de prezentatori era destul de mică. Răzvan Botezatu încasa 700 de euro lunar, iar Raluca avea doar 500 de euro/lună.

”Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au mărturisit surse apropiate celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×