Cu cine au fost înlocuiți Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, la Antena Stars! ”De luni, ne vedem!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
31/08/2018, 18:44
Cu cine au fost înlocuiți Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, la Antena Stars! ”De luni, ne vedem!” GALERIE FOTO
S-a aflat cu cine au fost înlocuiți Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru

La o zi după ce s-a aflat că au fost dați afară de la Antena Stars, s-a aflat și cine sunt cei care îi vor înlocui pe Răzvan Botezatu și pe Raluca Dumitru. Pentru a păstra formatul emisiunii, producătorii s-au gândit tot la o femeie și un bărbat. Și… surpriză! Iată cine sunt aceștia!

Cei doi care i se vor alătura Nataliei Mateuț sunt nimeni alțuii decât Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, și Zizik Alexandra, fostă asistentă a matinalului realizat în weekend de Raru și Nasrin. Cei care se ocupă de proiect au precizat că își doresc să vină cu un suflu nou în această emisiune și că încearcă să formeze o echipă sudată, care să țină publicul lipit de televizoare.

Cu cine au fost înlocuiți Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, la Antena Stars

La Antena Stars au intrat acum în echipă Mircea Eremia și Zizik Alexandra. El este fratele Alinei Eremia, în vârstă de 21 de ani, care se află în plină ascensiune în cariera s muzicală. „Am deschis lista surprizelor pe care le-am pregătit toamna asta! Din 3 septembrie mă voi alătura echipei Star Matinal. Wow! Sunt nerăbdător și abia aștept să-mi spuneți cum mă voi descurca în rolul de prezentator. Ne vedem de luni până vineri, de la ora 8:00. Tineți-mi pumnii! Abia aștept să avem dimineți de STARuri!”, a explicat Mircea Eremia pentru Spynews.

Ea este nimeni alta decât fosta asistentă de la matinalul de weekend, realizat de Raru și Nasrin. Este vorba despre o coregrafă pentru cluburile renumite din Indonesia, Mallorca și Germania. În aceste țări, Zizik s-a ocupat de coregrafia unor artiști de renume și a lucrat cu DJ-i cunoscuți. În țară, ea a mai lucrat cu Andra, Amna, Deep Centra și Matteo, pe lângă mulți alții.

Iată cu cine au fost înlocuiți Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars
Iată cu cine au fost înlocuiți Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars

Ce mesaj a tranmis Zizik, înainte de începerea emisiunii

Zizik a transmis și e a un mesaj pentru telespectatorii Antena Stars. „Un nou început, alături de o echipă frumoasă, Mircea Eremia și Natalia Mateuț, la emisiunea Star Matinal pe Antena Stars! Sunt onorată și nerăbdătoare să fiu alături de voi în fiecare dimineață, de luni până vineri!”, a fost mesajul coregrafei.

Emisiunea i-a avut până de curând drept prezentatori pe Natalia Mateuț, Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru, însă producătorii au decis ca ei să fie înlocuiți de la Antena Stars. Din această toamnă, însă, aceștia din urmă nu vor mai apărea, ei fiind înlocuiți, iar anunțul fiind făcut oficial abia ieri, cu doar câteva zile de reînceperea matinalului din cursul săptămânii.

Mesajul lui Răzvan Botezatu: pleacă din țară

O și mai mare surpriză vine din partea lui Răzvan Botezatu, care a anunțat acum câteva ore că va pleca din țară pentru a întâlni marea iubire. După ce ieri își lua ”la revedere”! de la publicul matinalului, astăzi a făcut noi dezvăluiri.

Iiialooo!!! Dragile mele gospodine, divortatele mele, frumoasele mele, inselatele mele… Madame Sclerohouse isi ia la revedere de la publicul “StarMatinal”. I-a ajuns celebritatea obtinuta si pleaca departe de Romania sa-si gaseasca marea iubire. Va multumesc mult pentru sutele de mesaje de sustinere si ma bucur ca mi-ati cunoscut sufletul si caracterul dincolo de micul ecran! Va iubesc! ❤️??”, a scris Răzvan Botezatu pe pagina lui de Facebook.

Când revine emisiunea

Pe Mircea Eremia, noul prezentator, și pe colegele lui Zizik și Natalia Mateuț, îi veți putea urmări de luni până vineri, începând din 3 septembrie. Emisiunea se va difuza între orele 8.00 și 11.45. Rămâne de văzut acum câți telespectatori vor rămâne în fața televizorelor, după marea schimbare, după ce s-a aflat cu cine au fost înlocuiți Răsvan Botezatu și Raluca Dumitru, un cuplu foarte iubit până acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×