Raed Arafat i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu, în cazul filmării de la Colectiv! ”Nu vorbeam nici cu mama, nici cu tata”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 21:02
Raed Arafat i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu, în cazul filmării de la Colectiv! ”Nu vorbeam nici cu mama, nici cu tata” GALERIE FOTO
Raed Arafat i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu. Sursa foto: aktual24.ro

Raed Arafat revine cu declarații în cazul înregistrării video din noaptea intervenției la clubul Colectiv, deși a spus că nu o va face decât după alegerile prezidențiale. Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-a arătat iritat în mesajul video pe care l-a postat pe Facebook. Cei care l-au mâhnit pe Raed Arafat sunt jurnaliștii Cătălin Tolontan și Cristian Tudor Popescu.

Raed Arafat i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență susține că totul face parte dintr-un plan de manipulare a opiniei publice, cu un scop pe care nu îl numește, dar din care ar face parte cei doi jurnaliști. Raed Arafat spune din nou că nu a știut niciodată despre existența filmulețului respectiv.

„Nu am știut de acest film, nu am ascuns filmul și nu am dat dispoziție să fie ascuns filmul. Orice altă speculație și manipulare a domnului Tolontan, a celui care lucrează cu el sau a celor care dezbat aceste subiecte, nu mai am ce să răspund”, a spus Arafat.

”Cineva încearcă să crească la nivelul populației furia”

Raed Arafat spune că prin publicarea acestor imagini cu intervenția de la Colectiv se urmărește crearea unui val de emoție, ținând cont că se apropie comemorarea a 4 ani de la tragedie. ”Astfel de emoții sunt rezultatul unei manipulări foarte bine analizată și studiată. Se dorește creșterea nivelului emoțional până în data de 30 și folosirea acesteia într-un sens sau altul. Nu știu care este motivul, cineva încearcă să crească la nivelul populației furia și nemulțumirea și să o îndrepte împotriva unor instituții și a unor persoane”, a spus Arafat.

Secretarul de stat Raed Arafat s-a declarat deranjat de comentariile făcute de jurnalistul Cristian Tudor Popescu de la Digi24, după ce acesta a comentat faptul că Arafat vorbea la telefon, în timp ce tinerii mureau în jurul său. „Deci pentru asta vorbeam la telefon, domnul Cristian Tudor Popescu! Nu vorbeam nici cu mama, nici cu tata, nici nu întrebam cum arată vremea.

Vorbeam pentru că rezolvam probleme de coordonare la locul intervenției. Așa că analiza pe care a făcut-o domnul Cristian Tudor Popescu este o analiză, cel puțin pot să spun, nefericită”, a mai spus secretarul de stat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×