Cristian Tudor Popescu, mesaj dur despre filmul guvernului: „Are minciuni filmul”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 16:47
Cristian Tudor Popescu, mesaj dur despre filmul guvernului: „Are minciuni filmul”
CTP, mesaj dur la adresa filmului de 1 Decembrie!

Filmul pentru sărbătorirea Centenarului, realizat de cei de la Guvern a fost criticat aspru de către Cristian Tudor Popescu, Videoul are nenumărate greșeli care au devenit subiectul zilei. Din păcate, acesta a reușit să dezamăgească mulți români. „Filmul acesta ar fi putut fi făcut atunci fără probleme, în 1987, 1988. Ceausescu ar fi fost foarte încântat.

Dacă luăm în considerare coeficientul de inteligență al receptorului, acest film e adresat oligofrenilor. De ce? Vedem pe ecran pădure şi voce-bogată ăsta spune: padure. Vedem pe ecran lup, spune lup, vedem apă, spune apă. Asta e pentru persoanele care au mari dificultăți în a se conecta la realitatea înconjurătoare. Trebuie să-i iei de la zero, să le explici”

Cristian Tudor Popescu: „Acest film e adresat oligofrenilor”

Filmul care arată sărbătorirea zilei speciale pentru România a fost criticat foarte aspru de jurnalistul CCristian Tudor Popescu și nu numai. Greșelile din acesta au dezamăgit o țară întreagă. „Filmul acesta ar fi putut fi făcut atunci fără probleme, în 1987, 1988. Ceausescu ar fi fost foarte încântat. Dacă luăm în considerare coeficientul de inteligență al receptorului, acest film e adresat oligofrenilor. De ce? Vedem pe ecran pădure şi voce-bogată ăsta spune: padure. Vedem pe ecran lup, spune lup, vedem apă, spune apă. Asta e pentru persoanele care au mari dificultăți în a se conecta la realitatea înconjurătoare. Trebuie să-i iei de la zero, să le explici.

Are minciuni filmul. Am spus cui îi e adresat: oligofrenilor, din punct de vedere al IQ-ului. Oare să fie adresat străinătății, Uniunii Europene acest film? Iată România, UE, tu care ne bați cu biciul MCV-ului. UE, curvă satanistă, cum spune Florin Zamfirescu, tu care ne asuprești și ne arunci pe scări, iată pe cine bați. Oare să fie adresat Uniunii Europene acest filmuleț? Daca e așa, oligofreni sunt cei care l-au făcut. E greu de crezut că cineva de pe-acolo o să se lase convins”, a spus CTP, în cadrul Digi24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×