Diaspora vine la protestele din 1 decembrie. Romanii de afară nu renunță!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 20:44
Diaspora vine la protestele din 1 decembrie. Romanii de afară nu renunță!
Diaspora anunță proteste de ziua României!

Ziua Națíonală a României, încă un motiv pentru dreptate! Românii își cer țara înapoi. Parada va avea loc în Capitală, la Arcul de Triumf, dar și în Piața Victoriei. Primul protest va fi la orele 09:00 De asemenea, organizatorii au specificat faptul că participanții nu au voie să huiduie în timpul derulării paradei.

”Avem rugămintea ca pe toată durata paradei să NU huiduiţi sau să strigaţi sloganuri. Armata Română şi aliaţii săi merită salutul nostru de ONOARE. După paradă, NE CEREM ȚARA ÎNAPOI…#nextlevel !!”, potrivit apelului făcut de organizatori.

Proteste de ziua României!Diaspora își cere țara!

Românii vor să se facă dreptate, iar sărbătorirea zilei Naționale a României nu este o excepție. Primul protest se arată la ora 09:00 ”A venit vremea să ne onorăm eroii. Să ne amintim sacrificiile soldaţilor noştri. Să onorăm, încă o dată, precum în fiecare seară în care am ieşit în stradă, drapelul naţiunii şi însemnătatea lui din istorie şi din conştiinţa ţării. A venit vremea să onorăm ţara. Va fi 1 Decembrie, ziua noastră a tuturor. NU VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI !!”, conform spuselor organizatorilor.

De asemenea, un altul va fi la ora 10:00. Acesta va purta numele de ”Bucureşti: Fără politicieni penali la Parada Militară”. Protestele disporei din 1 Decembrie 2018 arată: ”Pe 1 decembrie nu dorim politicieni cu probleme penale să participe la Parada Militară de Ziua Naţională a României din Bucureşti! Nu vă acceptăm la această zi specială pentru România! Veţi fi huiduiţi de românii care muncesc pentru ţară! Voi aţi furat şi aţi distrus ţara! Voi veţi plăti!”

Organizatorii protestelor diaspora, mesaj dur pentru politicieni!

Românii s-au decis să lupte și să-și ceară drepturile și liniște chiar de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României! ”România Moare. Moare în fiecare zi: prin distrugerea justiţiei; prin măsurile fiscale care distrug motoarele dezvoltării economiei; prin cei numiţi pe criterii politice în funcţii, prin cei lipsiţi de competenţă şi moralitate; prin atacurile asupra celor care vor să schimbe ceva: jurnalişti, ong-uri sau de simpli cetăţeni;

prin asediul valorilor europene; prin asediul asupra instituţiilor create cu eforturi uriaşe şi sacrificii ale populaţiei; ne mor bătrânii şi copiii lipsiţi de măsuri eficiente în sănătate; ne mor tinerii lipsiţi de educaţie; ne mor românii de dor, obligaţi să muncească în alte ţări. Refuzăm să fim complicii acestei trădări, acestei crime, prin tăcerea noastră. Pe 1 Decembrie ne strângem în Piaţa Victoriei precum şi în pieţele din toate oraşele ţării pentru a spune: VREM O ROMÂNIE A DREPTĂŢII ŞI PROSPERITĂŢII!”, conform celor care organizează protestele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×