Raed Arafat, despre starea lui Florin Busuioc: Nu se pune problema transferului

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
07/11/2018, 08:39
Raed Arafat, despre starea lui Florin Busuioc: Nu se pune problema transferului GALERIE FOTO
Raed Arafat susține că medicii din Craiova pot acționa fără probleme în cazul lui Florin Busuioc

Secretarul de stat în Ministerul Afacerirlor Interne Raed Arafat a declarat că Florin Busuioc (56 de ani) a fost operat în această noapte și nu sepune problema transferului, cel puțin pentru moment. În aceste momente, medicii îi urmăresc evoluția post-operatorie și abia după ce va fi stabilizat se va putea lua o decizie cu privire la mutarea lui la București.

Vă reamintim că Florin Busuioc a suferit marți seara un infacrt miocardic, în timp ce susținea o reprezentație la Craiova. Colegii care jucau cu el în Central Park au chemat de urgență ambulanța, după ce actorul s-a prăbușit pe scenă. Potrivit unor date de la fața locului, actorul a fost resuscitat de 3 ori, până când s-a putut proceda la stabilizarea lui.

Florin Busuioc s-a prăbuși, marți seara, în timpul unui spectacol susținut la Craiova
Florin Busuioc s-a prăbuși, marți seara, în timpul unui spectacol susținut la Craiova

Raed Arafat spune că nu se pune problema transferului pentru Florin Busuioc

Raed Arafat a mai precizat pentru Liberatatea că nu este nevoie să se intervină cu medici din Capitală. În plus, actorul nu a putuit fi transferat la București din cauza ceții dense, care a afectat condițiile de zbor.

”Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație. Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum”, a declarat, pentru Libertatea, Raed Arafat.

Raed Arafat a explicat că Florin Busuioc nu necesită acum transferul la București
Raed Arafat a explicat că Florin Busuioc nu necesită acum transferul la București

Raed Arafat: Starea lui Florin Busuioc este gravă

Raed Arafat a recunoscut că Florin Busuioc se află într-o stare gravă, dar stabilă. Medicul a spus că actorul a făcut stop cardio-resporator și că medicii au făcut tot ce a fost profesional cu putință.

A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a spus Raed Arafat marți seară, potrivit Agerpres.

Florin Busuioc avea un program destul de încărcat, dar nu se plângea niciodată
Florin Busuioc avea un program destul de încărcat, dar nu se plângea niciodată

Florin Busuioc nu se plânea de programul încărcat

Prezentator meteo la PRO TV, dar în primul rând actor, Busu nu se plângea de programul său încărcat. Își făcea mereu meseria cu plăcere, iar asta îl ținea mereu cu un tonus ridicat.

”Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși…”, a spus Florin Busuioc pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×