Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană: ”Ne vedem peste două săptămâni”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/03/2020, 15:59
Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană: ”Ne vedem peste două săptămâni”
Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană: ”Ne vedem peste două săptămâni”. Sursa foto: Instagram.com

Radu Vâlcan a plecat în urmă cu aproximativ două săptămâni în Republica Dominicană pentru filmările sezonului cu numărul 6 din „Insula Iubirii”, dar iată că planurile s-au schimbat și prezentatorul s-a întors acasă, dar va trebui să stea departe de familia sa în următoarele 14 zile din cauza pandemiei de coronavirus.

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană și va sta în izolare 14 zile

Prezentatorul „Insula Iubirii” de la Antena 1 a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o veste mare: se întoarce acasă din Republica Dominicană. Având în vedere situația cu care ne confruntăm în momentul de față Radu Vâlcan nu-și va putea îmbrățișa familia imediat, ci va trebui să stea timp de 14 zile în izolare.

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…🙏🥰”, a scris prezentatorul TV pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini din avion în care apare cu mască de protecție, semn că a luat în serios măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Cum au decurs filmările pentru „Insula Iubirii” din cauza COVID-19

Soțul cântăreței și prezentatoarei „Vorbește lumea” Adela Popescu a transmis tot pe rețeaua de socializare că lucrurile sunt serioase în ceea ce privește pandemia de coronavirus și în Republica Dominicană. Radu Vâlcan a spus că el și echipa sunt monitorizați în permanență.

În plus, prezentatorul a ținut să sublinieze faptul că la cel mai mic semn de îmbolnăvire oamenii sunt transferați la spital pentru mai multe investigații, dar din fericire nimeni din echipă nu a fost depistat cu coronavirus.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. 

Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere! 🙏🙏🙏 ”, este mesajul care apare pe pagina de socializare a emisiunii „Insula Iubiri”.

Prezentatorul TV, strigăt de ajutor pentru medicii care luptă împotriva COVID-19

„Dragilor, români responsabili, puternici și conștienți, putem reuși, împreună, să dăm o mână de ajutor celor care luptă din linia întâi împotriva COVID-19: medici, asistenți, infirmieri. Dacă nu facem tot posibilul pentru a-i proteja vor contacta virusul, vor intra în carantină și nu vor mai putea salva vieți. 

Dacă nu le oferim echipamentele necesare pentru a trata pacienții vor fi puși în situația de a alege cine trăiește și cine moare și nu-i vor putea trata pe pacienții în stare gravă.

E nevoie de echipamente de protecție, aparate de ventilație, de sonde de intubare, de măști de oxigen și multe altele”, este o altă postare de-a prezentatorului „Insula Iubirii”. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×