Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: ”Nu găsesc în clipa asta motive de gelozie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 14:54
Adela Popescu a dezvăluit secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: ”Nu găsesc în clipa asta motive de gelozie”
Adela Popescu, dezvăluiri despre că căsnicia cu Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.com

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Ambii au cariere de succes și formează de mai bine de 10 ani o relație armonioasă și transparantă în care au luat naștere și doi copii. Prezentatoarea „Vorbește lumea” de la Pro TV a mărturisit care este secretul căsniciei, dar și cine este mai gelos în relație.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, relație deschisă: ”Nu avem parole la telefon”

Frumoasa vedetă Pro TV Adela Popescu a mărturisit că îi este foarte greu atunci când Radu Vâlcan este plecat pentru filmările de la „Insula Iubirii”, dar nu are motive de gelozie. Prezentatoarea „Vorbește lumea” a povestit că are o relație foarte transparentă cu soțul ei și nu au nimic de ascuns, nici măcar parolele de la telefon sau mail.

Blondina susține că ea verifică mai des telefonul lui Radu, dar asta nu înseamnă că se gândește la ce este mai rău. Actrița și cântăreața a povestit că nu găsește niciun motiv pentru care să fie geloasă și apreciază foarte mult că Radu o face să se simtă bine atunci când ies în oraș și-i acordă foarte multă atenție.

„Se poate spune că îi controlez mai tot timpul telefonul, dar noi suntem foarte transparenți unul cu celălalt. Îmi spune: «Vezi că am primit un e-mail, uită-te și tu, ce răspundem?» Nu avem parole la telefon, avem parole, dar le știm, sunt pentru ceilalți, nu pentru noi doi.

Suntem foarte transparenți și nu găsesc în clipa aceasta motive de gelozie. Sigur că lunile în care el pleacă în Thailanda  sunt destul de grele, evident că acolo e o atmosferă, sunt tot felul de oameni, dar încerc să nu mă gândesc (râde) la ce ar putea să îmi facă rău”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Cum a început relația amoroasă dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu a mai povestit că înainte de a începe o relație cu Radu Vâlcan nu avea o părere tocmai bună despre el și îl considera un cuceritor. Artista a precizat că și-a luat anumite măsuri de precauție pentru că nu și-a dorit să fie doar o altă cucerire pe lista prezentatorului de la Antena 1.

Colega lui Gabriel Coveșanu de la „Vorbește lumea” a mai adăugat că orice relație durabilă trebuie să aibă o bază solidă pentru că numai așa ajung să se construiască lucrurile frumoase. Soția lui Radu este de părere că persoanele care au avut multe relații amoroase de succes sunt de cele mai multe ori fidele.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost: «Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?»

Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm.

Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des.

În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, a mai dezvăluit vedeta Pro TV, potrivit sursei menționate anterior.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×