Radu Vâlcan, bătut în copilărie de tatăl său. Prezentatorul și-a renegat părintele: ”Amintirile sunt triste și dureroase”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 14:23
Radu Vâlcan, bătut în copilărie de tatăl său. Prezentatorul și-a renegat părintele: ”Amintirile sunt triste și dureroase”
Radu Vâlcan, drama cumplită în copilărie. Sursa foto: Instagram.com

Radu Vâlcan are o familie minunată și o carieră de succes, însă copilăria i-a fost marcată de suferință. Prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 a mărturisit că a fost terorizat de tatăl său motiv pentru a ajuns să nu mai țină legătura cu acesta.

Actorul Radu Vâlcan nu vrea să audă de tatăl său, Vasile

Soțul frumoasei Adela Popescu nu a avut parte de o copilărie normală, ci a fost nevoit să treacă prin numeroase bătăi care i-au marcat viața. Actorul și prezentatorul de televiziune a ajuns să-și renege tată despre care spune că este „vitreg”. Radu Vâlcan nu vrea să știe nimic despre Vasile Vâlcan, părintele său.

„Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este «un tată vitreg» – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni”, a povestit prezentatorul TV în urmă cu ceva vreme pe o rețea de socializare.

Prezentatorul TV, amintiri dureroase legat de copilărie

Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că tatăl său a fost agresiv cu el și l-a bătut în repetate rânduri. Vedeta a precizat că întreaga copilărie i-a fost marcată de episoade dureroase și triste peste care nu a putut trece nici până la această vârstă.

Radu Vâlcan susține că părintele său a ieșit în public pentru că dorește ceva de la el. Totodată, actorul a mai adăugat că cel mai probabil dacă era șofer de taxi și nu avea succes, părintele său nu ar fi apărut pe micile ecrane.

„Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase. Nu cred că această ieşire publică ar mai fi avut loc dacă astăzi eram şofer de taxi.  De-acum încolo nu voi mai face nicio declaraţie, din respect pentru vârsta lui, nu pentru caracterul care i-a rămas neschimbat!”, a completat Radu mesajul din mediul online.

Vasile Vâlcan dovedește că este tatăl lui Radu, soțul Adelei Popescu

La scurt timp după ce Radu Vâlcan și-a renegat părintele, Vasile Vâlcan a venit cu dovada că este tatăl acestuia. Bărbatul a arătat certificatul de naștere al prezentatorului de televiziune și a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa, Emilia.

„Am locuit la soacră-mea, cât am fost tineri, Emilia a rămas însărcinată. La puţin timp am fost încorporat la Securitate, unde nu aveam voie să mişc nici un centimetru de lângă dormitor. Era mare stricteţe.

A sunat Emilia că trebuia să merg să-l recunosc pe Radu în acte. M-au lăsat, dar greu. El a fost făcut înainte de cutremur, iar noi ne-am cununat în august. Nu am făcut nuntă, doar cununia civilă, apoi o petrecere la restaurantul Doina”, a povestit Vasile Vâlcan pentru click.ro.

Actorul și prezentatorul TV nu mai ține legătura cu părintele său de mai bine de 14 ani, în ciuda faptului că bărbatul și-ar fi dorit să-și cunoască nora și nepoții. Vasile Vâlcan a sperat până în ultima clipă că Adela Popescu va pune o vorbă bună în ceea ce privește împăcarea cu fiul său, dar nu a fost așa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×