Când începe Insula iubirii, sezonul 6. Radu Vâlcan aşteaptă deja înscrierile

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/10/2019, 18:38
Când începe Insula iubirii, sezonul 6. Radu Vâlcan aşteaptă deja înscrierile
Se caută ispite pentru Insula Iubirii. Sursa foto: radarmedia.ro

Vești bune pentru fanii emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Sezonul cu numărul șase al producției așteptate cu nerăbdare de telespectatorii postului trustului Intact va începe mai devreme decât fusese programat. Potrivit viva.ro, întreaga echipă, în frunte cu prezentatorul Radu Vâlcan se pregătește pentru o nouă rundă de filmări în paradisul din Thailanda.

S-a dat startul înscrierilor la Asia Express

Până atunci, însă, s-a dat startul înscrierilor, astfel că ispitele cu forme voluptoase și capabile să sucească mințile chiar și celor mai fidele persoane, sunt așteptate la casting, după cum anunță reprezentanții televiziunii într-un spot publicitar. În doar câteva săptămâni, Radu Vâlcan va pleca din nou din țară, alături de echipă de filmare și de cuplurile dornice să își testeze relațiile.

În aceste condiții, Adela Popescu va rămâne din nou singură o perioadă, însă acest lucru nu o deranjează, mai ales că este un mare fan al emisiunii, după cum dezvăluie chiar soțul său, într-un interviu acordat recent. Îi place foarte mult. De altfel, în primul sezon a fost în vacanţă la mine acolo, pe platouri, cu verişoara ei. Preferă să se uite ca la un serial. O prinde povestea şi atunci nu vrea să-i divulg”, a  declarat acesta.

Radu Vâlcan, schimbare spectaculoasă de look. Sursa foto: Facebook
Radu Vâlcan, schimbare spectaculoasă de look. Sursa foto: Facebook

Radu Vâlcan, schimbare spectaculoasă de look

Până la startul noului sezon al emisiunii sale, Radu Vâlcan și-a propus să încerce o schimbare de stil, iar rezultatele s-au dovedit spectaculoase, judecând după reacțiile fanilor. Mai concret, gazda show-ului de pe Antena 1 s-a ras în cap, postând fotografia pe rețelele de socializare.

Nu știm ce părere are Adela despre această transformare, dar un lucru e cert: fanii din mediul online au apreciat noul său look și i-au transmis numeroase cuvinte de laudă. „Ești super bărbat, oricum ai fi tuns”, sau „Mult mai bine iti sta asa!!..decat cu bretonu ăla”, sunt doar câteva dintre mesajele celor care îi urmăresc activitatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×