Insula Iubirii, 15 septembrie. Este ultimul episod al show-ului de la Antena 1

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 12:28
Insula Iubirii, 15 septembrie. Este ultimul episod al show-ului de la Antena 1
Insula iubirii se încheie azi, 15 septembrie. Sursa foto: Antena 1

Insula iubirii se încheie pe 15 septembrie. Ultimul episod din acest sezon va fi difuzat astăzi, începând cu ora 20:00. Telespectatorii sunt extrem de curioși cum vor sfârși cuplurile înscrise în reality-show-ul filmat în Thailanda: cine se desparte, cine merge mai departe? Rămâne de văzut în deznodământul de azi.

Marea finală Insula Iubirii, astăzi, 15 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1

În ediția anterioară, Geanina și Costas au fost puși față în față după cele 20 de zile petrecute în exotica țară asiatică. La Bonfire au ieșit la iveală o serie de informații din trecutul lui Costas, iar publicul a aflat că acesta a înșelat-o de mai multe ori pe partenera lui, iar ea a trecut cu vederea toate infidelitățile.

Geanina și Costas au decis până la urmă să spună stop poveștii lor de iubire, așa că cei doi s-au întors în România separat. A rămas o singură pereche a cărei soartă nu a fost încă decisă. Teodora și Eusebiu nu au avut parte de confruntare în semifinala de săptămâna trecută, căci ea a fost păstrată de cei de la Antena 1 pentru finala din această seară.

insula iubirii 15 septembrie
Mircea și Teodora s-au apropiat destul de mult în Thailanda. Sursa foto: Antena 1

Teodora și Eusebiu, împreună sau separat?

Teodora s-a apropiat destul de mult de ispita Mircea, cu care a legat chiar o relație pe parcursul celor aproape trei săptămâni în Thailanda. Partenerul ei, Eusebiu, a cochetat cu mai multe ispite feminine printre care Bianca și Irina, însă nu s-a cuplat cu niciuna dintre acestea.

„Am venit împreună, dar plecăm separat. Mi-e teamă de cum o să reacţioneze el. O să înceapă să jignească, cred. Mă dă dracului în fiecare zi. Îmi zice, cârpă, zdreanţă… Aici a fost bărbatul perfect. Acasă o să-l vadă Nicoleta, dacă a rămas cu el. Lui nu i-a păsat de relaţia asta. Eram în maşină la el şi am văzut o pereche de chiloţi la uşa din spate. M-a întrebat: „Păi nu sunt ai tăi? Jur că nu ştiu ai cui sunt”. Dacă stau să mă gândesc… cel puţin 4-5 momente de acest fel au fost”, a declarat Geanina în ediția anterioară, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×