Cătălin de la Insula iubirii se căsătorește cu ispita Alina: „O iubesc pe zăpăcita asta”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 15:16
Cătălin de la Insula iubirii se căsătorește cu ispita Alina: „O iubesc pe zăpăcita asta”
Cătălin de la Insula Iubirii, logodit cu blondina Alina. Sursa foto: wowbiz.ro

Cătălin Meșter, fost participant la Insula Iubirii, cel care a înșelat-o pe Nico, și-a găsit fericirea în brațele ispitei Alina. Iubirea dintre cei doi este atât de mare încât se pregătesc de căsătorie. Cătălin, unul dintre foștii concurenți cu cei mai mulți fani, a publicat prima fotografie împreună cu Alina, femeia care l-a cucerit definitiv.

Cătălin de la Insula iubirii, logodit cu blondina Alina

„Aproape prima poză împreună… prima poză era când ne pupăm în mașină dar freza mea lasă de dorit, așa căă…asta-i prima poză și gata:)) o iubesc pe zăpăcită asta”, a scris acesta la fotografia pe care a urcat-o pe o rețea de socializare.

Întrebat dacă ar fi de acord să participe la Insula iubirii cu Alina, Cătălin le-a spus internauților că acest lucru nu este posibil. Ba mai mult, le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele online că blonda căreia i-a pus inelul pe deget a participat deja ca ispită la varianta britanică a show-ului de la Antena 1, Temptation Island.

Cătălin Insula iubirii și Alina
Cei doi sunt foarte fericiți împreună. Sursa foto: wowbiz.ro

Insula iubirii iese definitiv din grila de la Antena 1 (?)

Insula iubirii este unul din cele mai urmărite show-uri din lume. În România, ediția din acest an s-ar putea să fie ultima, date fiind audiențele extrem de slabe pe care le-a înregistrat. Costurile, conform unor surse, sunt prea mari și nu pot fi scoase de cifrele de audiență. Acesta a fost cel mai slab sezon din istoria emisiunii difuzate de Antena 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×