Antena 1 renunță la Insula iubirii. Care este motivul pentru care s-au oprit filmările

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 08:37
Antena 1 renunță la Insula iubirii. Care este motivul pentru care s-au oprit filmările
Insula iubirii au urma să fie scoasă din grila de program. Sursa foto: romaniatv.net

Emisiunea ”Insula iubirii” de la Antena 1 ar putea fi scoasă din grila de program în viitorul apropiat. Așadar, acesta ar putea fi ultimul sezon al show-ului TV. Unul dintre motivele pentru care s-ar putea renunța la emisiune ar fi audiențele foarte scăzute.

”Insula iubirii” ar putea fi scoasă din grila de program

”Insula iubirii” copia fidelă a show-ului internațional ”Temptation Island” ar urma să nu se mai filmeze, spun persoane din producție. Motivul pentru care s-a ajuns la această concluzie ar fi faptul că foarte mulți concurenți veneau în Thailanda cu gândul să se distreze pe banii Antenei 1, nu să facă scandal și sex așa cum și-ar fi dorit producătorii.

„Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât. Plus că, dacă nu făceai ceva compromițător acolo, încă din primele zile, și stăteai în banca ta, te dădeau imediat afară, așa că nu-ți mai luai decât puțini bani.”, a povestit o persoană din echipa de producție pentru Cancan.

Insula iubirii nu mai are prindere la public
Producătorii emisiunii își doresc scandal și sex, în timp ce concurenții vor să se distreze. Sursa foto: libertatea.ro

Emisiunea de la Antena 1 ”Insula iubirii” nu mai are audiență

Totodată, echipa de producție a emisiunii prezentată de Radu Vâlcan voia de la concurenți scandal și sex, nu să vină să stea în banca lor și doar să se distreze pe banii Antenei 1 în Thailanda. Persoanele care nu făceau nimic scandalos plecau acasă cu bani puțini.

Un alt motiv pentru care nu s-ar mai filma ”Insula iubirii” ar fi faptul că audiențele au scăzut foarte mult, iar românii s-au plictisit de acesteshow. Banii care ar urma să fie investiți în această emisiune nu s-ar mai justifica, prin urmare producătorii au ales să încheie filmările.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×