Dezmăț total aseară la Insula Iubirii, pe Antena 1. Costumații indecente și dansuri lascive. VIDEO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/07/2019, 09:26
Dezmăț total aseară la Insula Iubirii, pe Antena 1. Costumații indecente și dansuri lascive. VIDEO GALERIE FOTO
Imagini interzise minorilor cu Gia la Insula Iubirii

Imagini interzise minorilor cu Gia la Insula Iubirii! Ultima ediție a celebrei emisiuni difuzate de Antena 1 a avut parte de momente de neuitat, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii de acasă, care nici nu se așteptau la așa ceva, atunci când au deschis televizorul.

Imagini interzise minorilor cu Gia la Insula Iubirii

Telespectatorii au avut parte de imagini fierbinți și nu este pentru prima oară când sunt ”delectați” cu astfel de momente erotice la care nu s-ar fi așteptat. Serile din Thailanda sunt însă unele călduroase, iar în aer parcă plutește iubirea.

Gia i-a dansat lui Adrian, iar dansul a fost ceva mai mult decât sexy și a lăsat să se vadă chiar mai mult decât ar fi dorit până și ea. Relația cu Adrian devine din ce în ce mai fierbinte, iar dansul Giei a ajuns în casele tuturr fanilor ei. Asta cu atât mai mult cu cât telespectatorii au putut observa un detaliu incitant. Chiloțeii Giei – și nu numai ai ei – erau decupați cu generozitate, chiar în părți foarte sensibile.

Gia a făcut un show incendiar

Secretele Giei mai că au fost dezvăluite de regizorii emisiunii, care parcă vânează astfel de momente incitante, pe care fetele din emisiune le oferă din ce în ce mai des. Concurenta de la Insula Iubirii a început să fie deschisă în faţa ispitei și să îi povestească multe. Gia i-a mărturisit că îşi doreşte să devină independentă psihic și să iasă din rutină.

Comportamentul său vine ca răspuns parcă la imginile care i-au fost prezentate. Femeia care își pusese drept limită implicarea afectivă a partenerului ei într-o relație cu ispita, dar a primit dovezi că la Purimuntra Bogdan a făcut toate demersurile pentru a începe oficial o relație cu Irina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×