Irina, ispita de la Insula iubirii, dezvăluiri: „Mama a făcut stop cardiac”

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/07/2019, 10:37
Irina, ispita de la Insula iubirii, dezvăluiri: „Mama a făcut stop cardiac”
Ispita Irina de la Insula Iubirii a plecat în Thailanda cu inima cât un purice. Sursa foto: Antena 1

Irina, una din cele mai cunoscute ispite de la Insula Iubirii a făcut câteva dezvăluiri despre culisele acestei emisiuni și cum a avut de suferit mama ei de pe urma participării în reality-show-ul în care cuplurile se luptă secundă de secundă cu tentația. Frumoasa blondină a spus că mama ei a făcut stop cardiac atunci când a aflat că va pleca în Thailanda.

Mama Irinei de la Insula Iubirii a făcut stop cardiac când a aflat că pleacă în Asia

Irina a povestit că mama ai s-a uitat la cel de-al treilea sezon al emisiunii difuzate de Antena 1 și i-ar fi plăcut ca în 17 ani de căsnicie cineva să îi deschidă ochii. Tocmai din acest motiv și-a încurajat fata să plece în Thailanda, însă când a aflat că nu e doar o dorință și chiar va zbura spre țara asiatică, mama ei a făcut stop cardiac.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Ai mei au avut o căsnicie dificilă. Au stat 17 ani într-o relaţie toxică. Mama a făcut stop cardiac când a aflat că mă duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei. După ce s-a uitat a zis: mami, du-te, că mi-ar fi plăcut şi mie ca în 17 ani (n.r. căsnicie), cineva să îmi deschidă ochii”, a declarat Irina, scrie wowbiz.ro.

Ispita Irina a destrămat cuplul format dintre Mary și Iulian în sezonul trecut. Sursa foto: Antena 1

Ispita a fost înscrisă la casting de un prieten

Irina a spus că a fost înscrisă la casting de un prieten de-ai ei, știind că este o fire certăreață. Ispita a povestit că a urmărit emisiunea și poate s-ar fi gândit de multe ori cum ar fi să facă parte din echipa din Thailanda, însă nu ea a fost cea care a făcut un pas important în acest sens. Vedeta a mărturisit că s-a luat la harță cu prietenul ei după ce a aflat că a înscris-o, dar nu a mai avut încotro.

Când a ajuns în Thailanda, lucrurile au început să se complice: stresul era uriaș, orele de somn aproape că nu existau, iar ea era panicată și îi întreba mereu pe producători ce trebuie să facă. Aceștia i-au spus că trebuie să fie cât mai naturală și în acel moment s-a liniștit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×