Cum a reacționat Dana de la Insula Iubirii după ce Aurel și ispita Diana au devenit un cuplu

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/05/2019, 11:53
Cum a reacționat Dana de la Insula Iubirii după ce Aurel și ispita Diana au devenit un cuplu GALERIE FOTO
Primul cuplu de pe insulă iese la iveală. Aurel și Dana sunt foarte îndrăgoștiți Sursa foto: libertatea.ro

Emisiunea ,,Insula iubirii”, sezonul 5 vine cu noi surprize. În timp ce fetele aveau parte de primul bonfire, luni seara, un nou cuplu s-a format. Ispita Dana și Aurel, partenerul Dianei formează primul cuplu din Thailanda. Aurel și Diana s-au cunoscut tot în cadrul emisiunii, în sezonul 3.

Aurel și Dana, primul cuplu de la Insula Iubiri

„V-am promis o ceremonie a focului aducătoare de vești. Ceremonia are loc la o oră înaintată pentru că veștile proaste de la Purimuntra nu au orar. Acum, băieții petrec, se simt bine, iar veștile pentru voi sunt proaste”, le-a spus fetelor, prezentatorul Radu Vîlcan, înainte de primului Bonfire.

Primele imagini din cadrul ceremoniei de luni seara au fost cu iubitul Dianei, Aurel și ispita Dana. Aurel și-a început seara în prezența Danei căreia i-a acordat toată atenția sa. După multe ore petrecute împreună la petrecere, ispita Dana și Aurel, partenerul Dianei s-au decis să-și declare iubirea și să formeze oficial un cuplu.

,,Eu şi Aurel avem un anunţ de făcut. S-a format primul cuplu pe insulă”, a spus ispita, apoi l-a sărutat cu foc și patimă pe Aurel.

Se pare că, Aurel a dat-o uitării pe Diana și vrea să meargă mai departe cu noua relație.  „Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana, îmi pare rău! (…) Poţi să îţi ştergi tatuajul cu mine”, a adăugat Aurel. Ulterior, Aurel a cerut să vină un tatuator pentru că dorește să își tatueze numele Danei pe mână. Când Diana și-a tatuat numele lui Aurel, acesta nu a făcut același lucru.

Aurel și Diana și-au spus adio!
Primul cuplu din Thailanda s-a format. Și astfel primul cuplu s-a destrămat
Sursa foto: a1.ro

Cum a reacționat Diana după ce s-a format primul cuplu

Fosta parteneră, Diana a încercat să își păstreze cumpătul chiar dacă a fost dezamăgită de Aurel . „M-a cărat până aici ca să se facă de… (…) Dana nu va vrea să fie cu el, pentru că lui nu-i place munca, va aștepa să fie întreținut, cum a vrut de la Alexandra și de la mine. ”, a spus Diana după ce toată lumea a aflat vestea.  ,,Nu pot să mă bag în relația lor, chiar dacă am spus că rămân cu el până la final!”, a completat Diana.

Aurel a mai fost și într-un alt sezon al emisiunii ,,Insula iubirii” unde a venit cuplat cu Alexandra de care s-a despărțit după ce s-au terminat filmările. Aurel a înșelat-o pe Alexandra cu ispita Maria , iar acum povestea se repetă.

Alexandra Diaconescu și-a schimbat radical viața și a apelat la intervenții chirurgicale care au făcut-o de nerecunoscut. „Nici nu zici că eşti tu!”, „Prea mare schimbarea”, „Wow, chiar tu eşti?”, au scris fanii când au văzut fotografiile cu noua Alexandra.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×