Radu Vâlcan a scăpat de izolare! Cum a reacționat Adela Popescu când și-a văzut soțul întors acasă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/04/2020, 18:57
Radu Vâlcan a scăpat de izolare! Cum a reacționat Adela Popescu când și-a văzut soțul întors acasă
Radu Vâlcan a revenit în sânul familiei după cele 14 zile de izolare. Sursa foto: Facebook

În urmă cu două săptămâni, Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană, după ce reprezentanții postului Antena 1 au hotărât să suspende pe termen nedeterminat filmările pentru reality show-ul Insula Iubirii, ca măsură de siguranță împotriva noului tip de coronavirus. De atunci, atât prezentatorul, cât și întreaga de producție a emisiunii au locuit în Capitală, dar departe de familii și prieteni.

Radu Vâlcan s-a întors acasă, alături de Adela Popescu și băiețelul lor

În toată această perioadă, îndrăgitul realizator TV a ținut permanent legătura cu soția, băiețelul și toți cei dragi prin intermediul telefonului mobil și, bineînțeles, al mediului online. Iar acum, ce a fost mai greu a trecut, pentru că Radu Vâlcan s-a putut întoarce cu bine acasă, în locul despre care nu ezită să spună de fiecare dată când are ocazia că este cel mai prețios de pe pământ.

Pentru a marca acest moment, Adela Popescu a realizat un superb videoclip, devenit viral imediat după publicarea pe rețelele de socializare. Astfel, fanii din întreaga țară au aflat că mult așteptatul eveniment s-a produs în sfârșit.

De altfel, chiar în ziua în care soțul  „și-a luat zborul” spre Republica Dominicană, îndrăgita actriță i-a transmis un mesaj cât se poate de interesant, presimțind parcă, mai în glumă, mai în serios, criza care avea să lovească țara noastră și întreaga lume.

Cum naiba ai plecat tu fix acum? Așa cum știi am rămas și fără voce. Doamna doctor mi-a recomandat repaus vocal.

Îți imaginezi cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?”, a scris Adela Popescu la acea vreme, pe contul său de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-ar dori să aibă și cel de-al treilea copil

Întors în sfârșit în sânul familiei, Radu Vâlcan va putea să petreacă un timp prețios alături de frumoasa lui parteneră de viață și, bineînțeles de Alexandru și Andrei, băieții pe care îi au împreună. Ba mai mult, având în vedere că izolarea provocată de noul coronavirus va mai dura o vreme, fericitul cuplu ia foarte serios în calcul să le dăruiască micuților și un frățior. Sau, de ce nu, o surioară?

Ne mai dorim încă un copil, nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: simt că lucrurile nu sunt încheiate. Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a dezvăluit Radu Vâlcan, aducând inevitabil vorba și despre momentul în care s-a întors în țară din Republica Dominicană și a trebuit să rămână departe de familie.

Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma”, a mai spus îndrăgitul prezentator TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×