Radu Banciu, o nouă emisiune, la alt post TV. Noul show va avea o durată de 8 ore

Radu Banciu, o nouă emisiune, la alt post TV. Noul show va avea o durată de 8 ore
Radu Banciu are o nouă emisiune la Look Sport. Sursa foto: sputik.ro

Jurnalistul Radu Banciu revine pe micile ecrane la Look Sport, unde va prezenta, începând de duminică, o emisiune-maraton. Emisiunea lui Radu Banciu va dura nu mai puțin de 8 ore și va fi difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 15:30, pe postul Look Sport.

Radu Banciu are o nouă emisiune la Look Sport

Radu Banciu și invitații săi vor comenta timp de 8 ore, în fiecare duminică, evenimentele sportive din ziua respectivă. Emisiunea va fi filmată la hotelul „JW Marriott” din Capitală, potrivit prosport.ro.

Radu Banciu a vorbit despre noul său proiect: „E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci și dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul LookSport.ro, iar pe TV intrăm între meciuri. Vom avea niște invitați, vor fi intervenții cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune.

”O duminică sportivă, așa cum făceau italienii pe vremuri”

Va fi ceva dinamic, vor fi și secvențe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puțin Anglia.. Vor veni din lumea sportului și nu numai. Vor fi invitați de peste tot. Poate și din politică, cu siguranță și din lumea artistică. Din toată sfera spațiului public.

Vor intra în calcul și sporturi precum handbal, Formula 1, tenis. LookSport transmite aproape tot, ei și-au propus să facă o emisiune maraton, cum nu mai este la noi. Vor să cuprindă toată ziua. Vom fi live de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», așa cum făceau italienii pe vremuri”, a spus Radu Banciu.

”Lumea lui Banciu”, emisiunea prezentată de Radu Banciu la B1 a fost scoasă din grila de programe în luna iulie din vara lui 2019, la mai bine de 8 ani de la debut. Emisiunea Radu Banciu a fost amendat de multe ori de CNA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×